Yardım Metin2 Official level quest hata

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

kadirkado123

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0

Burada ki levelup.questi yüklüyorum fakat level görevleri gelmiyor. Yeni karakter açıyorum level atlatıyorum yine gelmiyor.

main_quest_lv1.quest bunu falan yükledim yine değişen bir şey yok hatta

syserr:
Genişlet Daralt Kopyala
SYSERR: Jun 11 17:49:04 :: RunState: LUA_ERROR: [string "main_quest_lv1"]:5: attempt to index field `levelup' (a nil value)
SYSERR: Jun 11 17:49:04 :: GetQuestStateName: QUEST wrong quest state file main_quest_lv1.0
SYSERR: Jun 11 17:49:04 :: WriteRunningStateToSyserr: LUA_ERROR: quest main_quest_lv1. letter

Böyle bir sorun verdi. Metin2'nin level questlerini ve diğer official questlerini yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim.

konuda verilen bütün dosyaları quest klasörüne atınca " attempt to index field `monster_chat' (a nil value)" hatası veriyor. monster_chat'de bir tek locale.lua klasöründe var. Ayrıca make.sh yok test.sh var fakat komut işe yaramıyor. Hiç anlamadığım bir mevzu :)

konuda verilen bütün dosyaları quest klasörüne atınca " attempt to index field `monster_chat' (a nil value)" hatası veriyor. monster_chat'de bir tek locale.lua klasöründe var. Ayrıca make.sh yok test.sh var fakat komut işe yaramıyor. Hiç anlamadığım bir mevzu :)
okuttuğun questin i.çinde monster chat adında bir tanımlanmamış fonksiyon var bu fonksiyonu tanımla yada onun yerine say gibi bir diğer sağlam questlerde olan bir Chat fonksiyonu kullan .

ÖRNEK :

say("Mesaj")

Geri