dostum notepad++ ile uitarget.py aç 164. satırdaki anlatımdandan aldığın kısmı yeniden yap bazen oluyor orayı tazele anlatımdaki gibi yapmaya calıs boşluklar bile sorun yaratabiliyor bende sorunsuz calıstı tekte kurdum yapamazsan yaz bana çözelimMerhaba aşağıdaki syseri veriyor neden olabilir?
networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.IndentationError'>:expected an indented block (uiTarget.py, line 164)
0613 00:59:05696 :: ============================================================================================================
0613 00:59:05696 :: Abort!!!!
Link kırık üstadım duzeltebilirmisiniz.Paylaşılanda Farklıdır. Gereksiz Kodlamalar Yoktur. Oyun İçerisinde Kendine Tıklayınca Target gözükmüyor. Target Board Genişleme Sorunu Yoktur.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Doğrudur ben indirdiğim dosyayı direkt olarak verdim içinde vardı ben eklemedimKanıt resimleri de arşiv içerisinde olduğu için 4.5mb boyutu var. Bence gerekli değil, sistemin kendisi 8kb.
3 Yorum üstte adamlar vermiş dosyayı...Link patlak.
Gördüm dostum teşekkürler ama konuda yok eklenmesi gerekli ondan söyledim3 Yorum üstte adamlar vermiş dosyayı...
Burayı gören bi mod düzenlemesini yapar herhalde yaGördüm dostum teşekkürler ama konuda yok eklenmesi gerekli ondan söyledim
Burayı gören bi mod düzenlemesini yapar herhalde ya
Size de rica ederimAynen kardom iyi forumlar teşekkürler tekrardan