Yardım Metin2 Haritalarının Unity3d'ye Aktarılması

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

pownite

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar merhaba, Unity üzerinden geliştirmeyi planladığım projem için Metin2'nin herhangi bir haritasını import edebilmek istiyorum. Günlerdir araştırma yapıyorum ama ilerleme elde edemedim. Forumlara baktığımda benzer projeler var. Arkadaşlarımız kullandığı oyun motorlarına Metin2 haritalarını aktarabilmiş. Bu konuda doğrudan bilgisi olan veya fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Discord adresim chiefdavidbalor. Gerekirse ücret mükabilinde destek alabilirim.

Hocam selamlar öncelikle, şu gr2 model dosyalarını dönüştürebilmek için 2 gündür belki 100 tane yere baktım herhangi bir keşif yapamamıştım belirtilen noesis gibi uygulamalar da çalışmıyordu. örnek olarak b1-007-itemshop.gr2 bu model dosyasını satıcı binasını model olarak fbx veya obj formatında almaya çalışıyorum sizin ilettiğiniz dosyayı indirdim fakat sonuç alamadım sanırım acaba benim indirmiş olduğum 2008 clientinde bir sorun olabilir mi hiçbir program çalışmıyor iletmiş olduğunuz exe uzerıne surukleyerek gr dosyasını da ayrıca denedım ama yine de dönüştüremiyorum genel anlamda konu hakkında nerdeyse hiç'e yakın bilgim var yardımcı olabilir misiniz29465 eklentisini görüntüle
Gr2 karakterini animasyon ile birlikte fbxe mi dönüştürmek istiyorsun doğru mu anladım

Gr2 karakterini animasyon ile birlikte fbxe mi dönüştürmek istiyorsun doğru mu anladım
Hayır hocam sadece modeli almak istiyorum. Yani almak istediğim tek şey örnek veriyorum dolunay kılıcı veya Zırh satıcısının binası ve onun texturesi tabii ki herhangi bir animasyon istemiyorum sadece 3D model

Hayır hocam sadece modeli almak istiyorum. Yani almak istediğim tek şey örnek veriyorum dolunay kılıcı veya Zırh satıcısının binası ve onun texturesi tabii ki herhangi bir animasyon istemiyorum sadece 3D model
Noesis sorunsuz çalışıyor. Muhtemelen sizin bir yanlışınız var veya sürüm uyuşmazlığı vb. sorunlar olabilir.
Model işlerinden pek anlamam ama zamanında ilk denememde sorunsuz çalıştırmıştım.

Noesis sorunsuz çalışıyor. Muhtemelen sizin bir yanlışınız var veya sürüm uyuşmazlığı vb. sorunlar olabilir.
Model işlerinden pek anlamam ama zamanında ilk denememde sorunsuz çalıştırmıştım.
normal tıkladığımda File could not be previewed. hatası alıyorum sağ tıklayıp export dediğimde The file type could not be determined hatası alıyorum farklı farklı bir sürü metin2 client dosyası indirdim maalesef çözemiyorum yani yapay zeka bile yardımcı olamadı :D tek istediğim modeller. Fakat öneri olarak şurdan indir diyeceğiniz bir client varsa denerim onu da
1772390284674.webp
1772390218208.webp

Haritaları unity'e geçirdiğimde bu şekilde parıltılı oluyor nedenini bir türlü çözemedim. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

1774114036495.webp

Geri