Yardım Metin2 Efsunlar neden yüzde olarak hesaplanmıyor.

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

kadirkado123

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, şimdi efsun ekleyeceğim bir iteme misal, kahramanlık madalyasına efsun eklicem. Yüzde 20 saldırı olsun istiyorum. 20 yazıyorum fakat +20 veriyor. Oyunda yanında % işareti var ama. Sonra baktım, ayakkabılarda da yüzde işareti var hareket hızı % 5 yazıyor mesela giyince +5 veriyor. Ama bu bağlı yeşil potta böyle değil yüzde olarak veriyor. Şimdi ben Exp Bonusu vereceğim, %50 fakat 50 yazınca +50 vereck kaç olduğunu nasıl bilebilecem.

Yani kısacası nasıl bunları yüzde olarak verdirebilirim.

Src kısmında dediğin gibi bir + olarak birde % olarak efsunlar mevcut bazı efsunlarda . Mesela saldırı değeri efsununu ele alalım . APPLY_MALL_ATTBONUS bu bonus yüzdelik olarak verir mesela Ejderha Tanrısı Saldırısı adlı markada kullanılır . APPLY_ATT_GRADE_BONUS buda normal Str verir örnek veriyorum zırha gelen +50 saldırı değeri gibi . Sende bu şekilde 2 farklı efsundan birini seçip hangisini istiyorsan o iteme verebilirsin . Exp bonusu için APPLY_EXP_DOUBLE_BONUS bunu kullanabilrsin .

Geri