Yardım Metin2 Dogecoin entegrasyonu tamamlandı fikirlerinizi bekliyorum

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Dogukan35

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Öncelikle iyi pazarlar

Nasıl Çalışıyor?

Oyunda aktif kaldıkça ya da belirli görevleri tamamladıkça Dogecoin Puanı ( DCN) kazanırsın.

Toplam 100 DCN = 1 Dogecoin olacak şekilde çekim yapabilirsin.

Farklılık yaratmak adına Dogecoin değeri sistem tarafından dinamik olarak güncellenir (yani düşüş veya artış farkla dengelenir).

⚙️ Örnek:

500 DCN biriktirdin → 5 Dogecoin çekimi yapabilirsin.

Çekim işlemleri web sitesi üzerinden oluyor cüzdan adresini girdikten sonra ağın durumuna göre gönderim sağlıyor

Sistem Dogecoin kurunu otomatik günceller, bu sayede gerçek zamanlı kazanç dengesi sağlanır.

Kazanç nesne market havuzundan ikiye ayrılıyor
1. Sunucu giderleri
2. Oyuncu havuzu

Çekim limiti 5 Dogecoin sebebi ise havuzun dolması scama düşmemek

Görüşlerinizi Bekliyorum!

Bu sistem hakkında düşüncelerinizi, önerilerinizi ve eklenmesini istediğiniz özellikleri lütfen yazın

kuzeyhan2.com - web sitesi şuan kapalı

Son düzenleme:
bi ara baya kafa yormuştum bu işe ancak türkiye'de coin çıkarma işi yasal olarak çok zor ve teferruatlı anca airdrop mantığında bir şeyler yapılabilir ya da mevcut coinler kullanılabilir ama genel olarak güzel sistem

bi ara baya kafa yormuştum bu işe ancak türkiye'de coin çıkarma işi yasal olarak çok zor ve teferruatlı anca airdrop mantığında bir şeyler yapılabilir ya da mevcut coinler kullanılabilir ama genel olarak güzel sistem
Evet biraz karışık bir sistem var Dogecoini seçme sebebim ise fee ücretlerinin yani transfer ücretlerinin düşük olması yorumunuz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Scam olmamak için web sitesinde ana wallet yani havuzdaki parayı oyunculara göstermek gibi bir fikrim var havuzda para yoksa oyunda drop kesintisi olabilir

Geri