B brokevin Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 1 Puan 38 Ticaret Puanı 0 Cuma 22:51 #1 Arkadaslar server tescil kapandı sanırım güvenilir bilisim firması varmı test sunucu acacagım sadece siberdizayn,mezuhost bunlar hariç
Arkadaslar server tescil kapandı sanırım güvenilir bilisim firması varmı test sunucu acacagım sadece siberdizayn,mezuhost bunlar hariç
B batuan Üye Üye Mesaj 224 Çözümler 7 Beğeni 53 Puan 500 Ticaret Puanı 1 Cuma 23:02 #2 Onelya , eva bilişim bunlara bakabilirsin onelyayı 1 ay evayı 2 aydır kullanıyorum bir problem olmadı Upvote 0 Downvote
Onelya , eva bilişim bunlara bakabilirsin onelyayı 1 ay evayı 2 aydır kullanıyorum bir problem olmadı
ceset420 Üye Üye Mesaj 54 Çözümler 1 Beğeni 18 Puan 815 Ticaret Puanı 0 Cuma 23:18 #3 Ne sorun yaşadın bilmiyorum ama sibardizayndan çok memnunum kardeşim 16 gb ram 6 cpu 20 Euro ödüyorum aylık 2 paket sigara parasına Upvote 0 Downvote
Ne sorun yaşadın bilmiyorum ama sibardizayndan çok memnunum kardeşim 16 gb ram 6 cpu 20 Euro ödüyorum aylık 2 paket sigara parasına
B batuan Üye Üye Mesaj 224 Çözümler 7 Beğeni 53 Puan 500 Ticaret Puanı 1 Cuma 23:20 #4 ceset420 demiş ki: Ne sorun yaşadın bilmiyorum ama sibardizayndan çok memnunum kardeşim 16 gb ram 6 cpu 20 Euro ödüyorum aylık 2 paket sigara parasına Hepsini görmek için tıklayın... Türk parasıyla 1100 TL (((( Upvote 0 Downvote
ceset420 demiş ki: Ne sorun yaşadın bilmiyorum ama sibardizayndan çok memnunum kardeşim 16 gb ram 6 cpu 20 Euro ödüyorum aylık 2 paket sigara parasına Hepsini görmek için tıklayın... Türk parasıyla 1100 TL ((((
Erto Gold Üye Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 702 Çözümler 31 Beğeni 653 Puan 930 Ticaret Puanı 1 Dün 13:10 #5 anlaşmalı bilişimim var orayada bakmanı isterim özelden yazarsan iletirim Upvote 0 Downvote
Whistle Admin Kurucu Süper Üye Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.310 Çözümler 584 Beğeni 9.630 Puan 8.781 Ticaret Puanı 3 Dün 13:53 #6 ceset420 demiş ki: Ne sorun yaşadın bilmiyorum ama sibardizayndan çok memnunum kardeşim 16 gb ram 6 cpu 20 Euro ödüyorum aylık 2 paket sigara parasına Hepsini görmek için tıklayın... Merak ettim hangi sigara o Upvote 0 Downvote
ceset420 demiş ki: Ne sorun yaşadın bilmiyorum ama sibardizayndan çok memnunum kardeşim 16 gb ram 6 cpu 20 Euro ödüyorum aylık 2 paket sigara parasına Hepsini görmek için tıklayın... Merak ettim hangi sigara o
ceset420 Üye Üye Mesaj 54 Çözümler 1 Beğeni 18 Puan 815 Ticaret Puanı 0 Dün 14:04 #7 Whistle demiş ki: Merak ettim hangi sigara o Hepsini görmek için tıklayın... 31 li kırmızı marlboro vallaha 10 Euro adminim Upvote 0 Downvote
Whistle demiş ki: Merak ettim hangi sigara o Hepsini görmek için tıklayın... 31 li kırmızı marlboro vallaha 10 Euro adminim
Victoryas MT Üye MT Üye Mesaj 168 Çözümler 3 Beğeni 106 Puan 765 Ticaret Puanı -1 Dün 15:25 #8 @serversoftware Çalışabilirsin güvenilirdir Upvote 0 Downvote
renaissance Üye Üye Mesaj 104 Beğeni 43 Puan 696 Ticaret Puanı 0 Dün 15:57 #9 geçen de böyle birine servertescil önermiştim, adamlar dükkanı kapatıp gitti öneri yapmamayı tercih ediyorum artık Upvote 0 Downvote
geçen de böyle birine servertescil önermiştim, adamlar dükkanı kapatıp gitti öneri yapmamayı tercih ediyorum artık
faruk07 Üye Üye Mesaj 139 Çözümler 2 Beğeni 82 Puan 699 Ticaret Puanı 0 Dün 17:37 #10 ceset420 demiş ki: Ne sorun yaşadın bilmiyorum ama sibardizayndan çok memnunum kardeşim 16 gb ram 6 cpu 20 Euro ödüyorum aylık 2 paket sigara parasına Hepsini görmek için tıklayın... Siberden mi memnunsun? Upvote 0 Downvote
ceset420 demiş ki: Ne sorun yaşadın bilmiyorum ama sibardizayndan çok memnunum kardeşim 16 gb ram 6 cpu 20 Euro ödüyorum aylık 2 paket sigara parasına Hepsini görmek için tıklayın... Siberden mi memnunsun?
serversoftware Hosting Firma Yetkilisi Firma Yetkilisi - YS-V MT Üye Mesaj 194 Çözümler 6 Beğeni 192 Puan 790 Ticaret Puanı 5 Dün 18:07 #11 Victoryas demiş ki: @serversoftware Çalışabilirsin güvenilirdir Hepsini görmek için tıklayın... Öneri için teşekkür ederiz. @brokevin ; Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Aktif olarak 3 yıldır hizmet vermekteyiz dilerseniz, Metin2 Sunucularımızı incelemeniz için ; Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. ' adresini ziyaret edebilirsiniz. Bize detayli sorular sorabilmeniz adına WhatsApp Destek Hattımız Aktiftir. : Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Saygılarımızla, Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
Victoryas demiş ki: @serversoftware Çalışabilirsin güvenilirdir Hepsini görmek için tıklayın... Öneri için teşekkür ederiz. @brokevin ; Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Aktif olarak 3 yıldır hizmet vermekteyiz dilerseniz, Metin2 Sunucularımızı incelemeniz için ; Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. ' adresini ziyaret edebilirsiniz. Bize detayli sorular sorabilmeniz adına WhatsApp Destek Hattımız Aktiftir. : Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Saygılarımızla, Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
ceset420 Üye Üye Mesaj 54 Çözümler 1 Beğeni 18 Puan 815 Ticaret Puanı 0 Dün 19:22 #12 faruk07 demiş ki: Siberden mi memnunsun? Hepsini görmek için tıklayın... Niye sen memnun değilsin diye bende mi memnun olmayacağım? Babamın oğlumusun anlamadım Upvote 0 Downvote
faruk07 demiş ki: Siberden mi memnunsun? Hepsini görmek için tıklayın... Niye sen memnun değilsin diye bende mi memnun olmayacağım? Babamın oğlumusun anlamadım