Yardım Metin2 av ve şehir için görevler

• Konuyu açan Konuyu açan tarantinq
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 74
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

tarantinq

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1-99 2005 senesine ait bir oyun payısı yazıyorum forumlardan bulduğum sup questler ve main questleri düzenleye düzenleye yarısını çalışır hale getirdim lakin derdi vesaire bitmiyor bu konu ile ilgili bunların hatasız satışını yapan varmıdır yada öneriniz nedir

Aldığınız hatalar neler
Aldığım hatalar yok kodlar eski olduğu için yapar zeka destekli yarısını düzeltim denebilir ya görev metni yanlış ya oyuncuyu çağırmıyor yada görev zinciri bozuluyor haliyle şuan tüm av görevleri aktif bir sunucu yok bununla ilgilenen bu sistemi yapan birisini de göremedim yani questi mevcut görevler var ama oyunda aktif bile değiller

Aldığım hatalar yok kodlar eski olduğu için yapar zeka destekli yarısını düzeltim denebilir ya görev metni yanlış ya oyuncuyu çağırmıyor yada görev zinciri bozuluyor haliyle şuan tüm av görevleri aktif bir sunucu yok bununla ilgilenen bu sistemi yapan birisini de göremedim yani questi mevcut görevler var ama oyunda aktif bile değiller
görsel ile gösterirseniz daha iyi olur hangi questi okuttunuz quest doğru fonksiyonları ekli mi v.svss

Geri