Yardım Metin2 Alt Yapı Seçimi Nasıl Yapılır?

• Konuyu açan Konuyu açan virtusv
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 52
  • Etiketler Etiketler
    metin2
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

virtusv

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Değerli Hocalarım,
Gençliğimizin efsane oyunu Metin2 üzerinde hobi amaçlı geliştirmeler yapmak istiyorum. Bu süreçte deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
Özellikle hangi altyapının tercih edilmesi gerektiği konusunda kararsızım: Mainline, Martysama ya da Owsap sürümlerinden hangisini önerirsiniz?
Buna ek olarak, elinde temiz ve stabil bir geliştirme ortamı bulunan ya da böyle bir ortamı kurma konusunda yardımcı olabilecek kişiler varsa, desteğinizi rica ederim.

Saygılarımla.

Merhaba Değerli Hocalarım,
Gençliğimizin efsane oyunu Metin2 üzerinde hobi amaçlı geliştirmeler yapmak istiyorum. Bu süreçte deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
Özellikle hangi altyapının tercih edilmesi gerektiği konusunda kararsızım: Mainline, Martysama ya da Owsap sürümlerinden hangisini önerirsiniz?
Buna ek olarak, elinde temiz ve stabil bir geliştirme ortamı bulunan ya da böyle bir ortamı kurma konusunda yardımcı olabilecek kişiler varsa, desteğinizi rica ederim.

Saygılarımla.
Hocam direkt legendy altyapı kullan zaten martysama altyapısından geliştirilmiş bir altyapı o da çok fazla sistem ekli değil güzeldir temizdir tavsiye ederim

Geri