Metin2 64 Bit

• Konuyu açan Konuyu açan Sys
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 262

Sys

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Metin2 64 Bit Güncellenmiş Kaynak Kodları

Merhaba arkadaşlar,
Burada paylaşacağım kaynak dosyaları, Metin2'nin 64 Bit güncellenmiş sürümüne ait. Bu projede istediğim gibi kod temizliği, güncelleştirmeler ve bazı küçük iyileştirmeler yapacağım, yani bir amacım yok :D

Projenin amacı:
Kodları olabildiğince temiz, düzenli ve verimli hale getirmeyi planlıyorum. Bu kaynak kodları, test sunucusu kurulumları, sistem yazma ve benzeri projelerde kullanılabilir.

Kendi isteğime göre yapılan kod temizliği ve optimizasyonlar.

İlerleyen zamanlarda yapılacak güncellemeler ve eklemeler ile sürekli geliştirilme süreci. (Şüpheli)

Bu kaynakları test etmek isteyenler, kendi projelerinde veya sunucularında kullanabilirler. Ancak unutmayın, her değişiklik yaparken dikkatli olun çünkü ilerleyen güncellemeler ile uyumsuzluklar olabilir.

Herkese iyi çalışmalar! :)

Evet devrim niteliğinde bir konu daha foruma kazandırılmış oldu. Ellerine sağlık

bu files devdeki değil mi paylaşmıştım daha önce zaten.

bu files devdeki değil mi paylaşmıştım daha önce zaten.

Evet baya bir değişiklik yapacağım hasanım canım sıkıldı az metin2 saracağım..

Minik Güncelleme:

Discord entegrasyonu projeden kaldırıldı. CMake yapılandırması güncellenerek, client source header ve cpp dosyalarının ayrı klasörlerde görünmesi sağlandı. Ayrıca, kod düzenini iyileştirmek için Astyle ve Codemaid araçları uygulandı. source_group komutlarıyla dosya yapısı düzenlendi, böylece IDE'de dosyalar daha kolay yönetilebilir hale geldi.

Geri