Metin2 40 lvl yardım

• Konuyu açan Konuyu açan berkku97
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 39

berkku97

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Barbaros server’da 4 tane 40 level karakterim var (Savaşçı, Yakın Ninja, Uzak Ninja ve Şaman). Hepsinin altında birer tane 30 seviye aynısından boş karakter var. Hedefim önce 45, sonra 55 olup örümcek zindanında farm yapmak, sonra 60-70 bandına yavaşça geçip eventlere girebilmek. Ayrıca 80-90 won yaptığımda kapalı sunuculara geçmeyi düşünüyorum. Cor denedim sarmadı açık sunucu olduğu için 3-4 saat sürüyor en az ve 2 hafta denedim bir antika bile çıkaramadım. Şimdi çoğunlukla madencilik yapıyorum para kasmak için cennet kovalıyorum orta halli mütevazi bir gelir bırakıyor günde 2-3 won yapmaya çalışıyorum düzenli bir şekilde, level için de özütle oto ava bırakıyorum sonrasında. Oto avı vadide orta en alt adacıkta ya da en sol en alt adada yapıyorum çünkü tapınak içindeki mistikler veya hemen dışındaki siyah orklarda özüt biraz hızlı gidiyor. Aşağıya tüm itemlerimi yazıyorum. Siyah Orkları rahat kesmek ve sonrasında Örümcek Zindanı'na geçmek için hangi itemleri ve hangi efsunları almam gerekir? Ayrıca mevcut setlerle bahsettiğim yerler dışında daha verimli kasabileceğim bir yer var mı?

Bu arada toplam yaklaşık 15 won nakitim var, depoda da sattığımda muhtemelen 10 won edecek itemler bulunuyor. Günde ortalama 3-4 saat oynayabilirim aktif olarak geri kalan zamanda ve geceleri de oto ava bırakabilirim. Siz olsanız bu durumda neler kovalardınız? Kısa vadede (45), orta vadede (55) ve sonrasında nasıl bir gelişim yolu izlememi önerirsiniz?

Savaşçı

- +9 Kırmızı Demir Pala (31 Ort, -8 Beceri, +2 Canlılık, %6 Olumsuzlara Karşı Güçlü)

- +6 Demir Kask (%10 Rüzgar Direnci)

- +6 Aslan Plaka (1500 HP, %10 Rüzgar Direnci, %10 Büyü Direnci, %10 SP Absorbe)

- +6 Beşgen Kalkan (Düz)

- +2 Yeşimtaşı Bilezik (%10 Mistiklere Karşı Güçlü)

- +8 Abanoz Küpe (Düz)

- +0 Altın Kolye (%10 Delici)

- +9 Deri Ayakkabı

Yakın Ninja

- +9 Dolunay (28 Ort, -5 Beceri, %3 Delici)

- +5 Zincir Kapşon (%10 Orklara Karşı Güçlü)

- +7 Kırmızı Karınca Takım (1000 HP)

- +6 Beşgen Kalkan (Düz)

- +5 Yeşimtaşı Bilezik (%10 Rüzgar Direnci)

- +8 Abanoz Küpe (Düz)

- +6 Gümüş Kolye (%4 HP Üretimi)

- +9 Deri Ayakkabı

Uzak Ninja

- +9 Dolunay (28 Ort, -9 Beceri)

- +5 Zincir Kapşon (%10 Hayvanlara Karşı Güçlü)

- +9 Karınca Takımı (Düz)

- +6 Beşgen Kalkan (Düz)

- +5 Yeşimtaşı Bilezik (1500 HP)

- +8 Abanoz Küpe (Düz)

- +4 Gümüş Kolye

- +9 Deri Ayakkabı

Şaman

- +9 Sonbahar Yelpazesi (30 Ort, %2 Olumsuzlara Karşı Güçlü, %2 Delici)

- +6 Anka Şapkası (Düz)

- +9 Sema Elbisesi (Düz)

- +5 Beşgen Kalkan (%4 Şeytanlara Karşı Güçlü, Sersemletmeye Karşı Bağışıklık)

- +5 İnci Bilezik (%10 Rüzgar Direnci)

- +8 Abanoz Küpe (Düz)

- +2 İnci Kolye (%20 HP Üretimi)

- +9 Deri Ayakkabı

Simya yap hocam eakiden günlük cor görevleri oluyordu, 50 id ile 250 çarla yapardım. Bu şekilde madencilikle düzgün para kasamazsınız ya da 50-60 bin tl yang çekip hidra 100 bin civarına çıkarsanız da alastor vs dönmek.

Geri