Çözüldü Metin Drobu Ayarlarken Eski İtemin Silinmemesi

• Konuyu açan Konuyu açan pinti3712
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 54
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

pinti3712

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Filesde metinden ne düşeceğini gösteren olay var işte biliyorsunuz soru işaretine tıklayınca ne düşeceğini gösteriyor.
ben bunları değiştirdim. Örnek değiştirmeden önce o metin2 efsun nesnesi vardı. ne düşeceğine bakmak için soru işaretine tıklayınca efsun nesnesini gösteriyor.
Ben bu efsun nesnesini kaldırdım onun yerine başka itemler ekledim. düşme oranlarını ayarladım. droplar işlemiş fakat soru işaretine tıklayınca hala o metinden efsun nesnesi düşebileceğini gösteriyor sebebi nedir.

şimdiden ayırdığınz zaman ve yardımlarınız için teşekkür ederim

Filesde metinden ne düşeceğini gösteren olay var işte biliyorsunuz soru işaretine tıklayınca ne düşeceğini gösteriyor.
ben bunları değiştirdim. Örnek değiştirmeden önce o metin2 efsun nesnesi vardı. ne düşeceğine bakmak için soru işaretine tıklayınca efsun nesnesini gösteriyor.
Ben bu efsun nesnesini kaldırdım onun yerine başka itemler ekledim. düşme oranlarını ayarladım. droplar işlemiş fakat soru işaretine tıklayınca hala o metinden efsun nesnesi düşebileceğini gösteriyor sebebi nedir.

şimdiden ayırdığınz zaman ve yardımlarınız için teşekkür ederim
show_drop_info sisteminde sorun olabilir oyuna restart ver tekrar dene clientide güncelleyip düzelmezse drop_info sistemine bakalım

Merhaba,
Benim paylaştığım mob dropta böyle bir sorun yok.
Eğer eklediğin o değilse fonksiyonları kontrol edebilirsin. Muhtemelen self.MobRelease() gibi bir ufak fonksiyon okutma hatası felan vardır.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri