TipsizFakir GANIRTIRIM MT Üye Mesaj 230 Çözümler 9 Beğeni 126 Puan 779 Ticaret Puanı 0 4 Aralık 2025 #41 boss damage sıralaması stabil çalışıyor mu kral ? @NuganoMT
NuganoMT Bir seni düşündüm birde kendimi. Geliştirici MT Üye Mesaj 509 Çözümler 23 Beğeni 1.163 Puan 654 Ticaret Puanı 0 4 Aralık 2025 #42 TipsizFakir demiş ki: boss damage sıralaması stabil çalışıyor mu kral ? @NuganoMT Hepsini görmek için tıklayın... Pek bakmadim hocam yalan olmasın
TipsizFakir demiş ki: boss damage sıralaması stabil çalışıyor mu kral ? @NuganoMT Hepsini görmek için tıklayın... Pek bakmadim hocam yalan olmasın
N narqotic Çaylak Üye Üye Mesaj 1 Beğeni 0 Puan 8 Ticaret Puanı 0 7 Aralık 2025 #43 bu packları nasıl açıcaz packmaker dan becermedim
parliament111 Çaylak Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 1 Puan 13 Ticaret Puanı 0 Dün 19:02 #44 ŞU NİCKLERDEKİ SAYDAM ŞEFFAFYAZI NE DİYE GEÇİYOR ADI NEDİR SİSTEMİN
CanYorulmaz Üye Üye Mesaj 48 Çözümler 2 Beğeni 6 Puan 434 Ticaret Puanı 0 Dün 23:58 #45 filesin direk şifresiz halimi paylaşıldı ?
CanYorulmaz Üye Üye Mesaj 48 Çözümler 2 Beğeni 6 Puan 434 Ticaret Puanı 0 Dün 23:59 #46 emrahdmr47 demiş ki: 21928 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... hocam direk kurabildiniz mi yardımcı olabilirmisiniz bu sunucuyla alakalı
emrahdmr47 demiş ki: 21928 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... hocam direk kurabildiniz mi yardımcı olabilirmisiniz bu sunucuyla alakalı
CanYorulmaz Üye Üye Mesaj 48 Çözümler 2 Beğeni 6 Puan 434 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:46 #47 NuganoMT demiş ki: Pek bakmadim hocam yalan olmasın Hepsini görmek için tıklayın... hocam lisansı kaldırılmış game dosyası varmı mevcutmu acaba ?
NuganoMT demiş ki: Pek bakmadim hocam yalan olmasın Hepsini görmek için tıklayın... hocam lisansı kaldırılmış game dosyası varmı mevcutmu acaba ?
E emrahdmr47 MT Üye MT Üye Mesaj 223 Çözümler 8 Beğeni 76 Puan 479 Ticaret Puanı 0 Bugün: 05:59 #48 CanYorulmaz demiş ki: hocam direk kurabildiniz mi yardımcı olabilirmisiniz bu sunucuyla alakalı Hepsini görmek için tıklayın... is güç ten bakamıyorumki malesef hatırlamıyorum nasıl kurdugumu bakmam lazım
CanYorulmaz demiş ki: hocam direk kurabildiniz mi yardımcı olabilirmisiniz bu sunucuyla alakalı Hepsini görmek için tıklayın... is güç ten bakamıyorumki malesef hatırlamıyorum nasıl kurdugumu bakmam lazım
NuganoMT Bir seni düşündüm birde kendimi. Geliştirici MT Üye Mesaj 509 Çözümler 23 Beğeni 1.163 Puan 654 Ticaret Puanı 0 Bugün: 12:03 #49 CanYorulmaz demiş ki: hocam lisansı kaldırılmış game dosyası varmı mevcutmu acaba ? Hepsini görmek için tıklayın... Maalesef hocam dosyalsr mevcut değil bende
CanYorulmaz demiş ki: hocam lisansı kaldırılmış game dosyası varmı mevcutmu acaba ? Hepsini görmek için tıklayın... Maalesef hocam dosyalsr mevcut değil bende
CanYorulmaz Üye Üye Mesaj 48 Çözümler 2 Beğeni 6 Puan 434 Ticaret Puanı 0 Bugün: 12:14 #50 NuganoMT demiş ki: Maalesef hocam dosyalsr mevcut değil bende Hepsini görmek için tıklayın... hangi sourceyi build almak gerekiyor acaba ?
NuganoMT demiş ki: Maalesef hocam dosyalsr mevcut değil bende Hepsini görmek için tıklayın... hangi sourceyi build almak gerekiyor acaba ?
NuganoMT Bir seni düşündüm birde kendimi. Geliştirici MT Üye Mesaj 509 Çözümler 23 Beğeni 1.163 Puan 654 Ticaret Puanı 0 Bugün: 12:52 #51 CanYorulmaz demiş ki: hangi sourceyi build almak gerekiyor acaba ? Hepsini görmek için tıklayın... Server olan
CanYorulmaz demiş ki: hangi sourceyi build almak gerekiyor acaba ? Hepsini görmek için tıklayın... Server olan
CanYorulmaz Üye Üye Mesaj 48 Çözümler 2 Beğeni 6 Puan 434 Ticaret Puanı 0 Bugün: 13:49 #52 NuganoMT demiş ki: Server olan Hepsini görmek için tıklayın... Düz Server yazanın içindeki config dosyasındaki ip yi değiştirmem yeterlimi yoksa direk yorum satırına mı çevireyim ?
NuganoMT demiş ki: Server olan Hepsini görmek için tıklayın... Düz Server yazanın içindeki config dosyasındaki ip yi değiştirmem yeterlimi yoksa direk yorum satırına mı çevireyim ?
NuganoMT Bir seni düşündüm birde kendimi. Geliştirici MT Üye Mesaj 509 Çözümler 23 Beğeni 1.163 Puan 654 Ticaret Puanı 0 Bugün: 14:09 #53 CanYorulmaz demiş ki: Düz Server yazanın içindeki config dosyasındaki ip yi değiştirmem yeterlimi yoksa direk yorum satırına mı çevireyim ? Hepsini görmek için tıklayın... Dene hocam her ikisinide şuan icerigi allklimda degil
CanYorulmaz demiş ki: Düz Server yazanın içindeki config dosyasındaki ip yi değiştirmem yeterlimi yoksa direk yorum satırına mı çevireyim ? Hepsini görmek için tıklayın... Dene hocam her ikisinide şuan icerigi allklimda degil
CanYorulmaz Üye Üye Mesaj 48 Çözümler 2 Beğeni 6 Puan 434 Ticaret Puanı 0 Bugün: 17:48 #54 server build aldım game db değiştirdim rebootladım ama start verince chler gelmiyor syserrde yok ortada nasıl bir problem yaşamış olabilirim ?
server build aldım game db değiştirdim rebootladım ama start verince chler gelmiyor syserrde yok ortada nasıl bir problem yaşamış olabilirim ?