Mavi Ruh WWW.MR-3DWORK.COM Grafiker Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.245 Çözümler 108 Beğeni 1.901 Puan 1.350 Ticaret Puanı 2 17 Mayıs 2023 #1 Rehberler Hepsini görmek için tıklayın... 3DsMAX Metin2 Model Import/ExportMetin2 Yeni Etkinlik (Event) Oluşturma (Quest) - Sesli AnlatımMetin2 Cube (Arındırma) Penceresi Ekleme ve DüzenlemeMetin2 Property Load Hatası Hakkında Detaylı Bilgi (Sesli Anlatım)Metin2 Server Kurulumu - 2025 Dosya Paylaşım - (Files, Panel, Model, Grafik) Hepsini görmek için tıklayın... Yeni Nesil Öğretmen NPCLER [6 Karakter]Saltanat Files Yapanların İşine Yarayacak Dev ArşivMR-3D WORK [ BOSS/DÜELLO ARENASI ][ MR-3D WORK ] REVİZE EDİLMİŞ ŞEYTAN KULESİMR-3D WORK - Loncalar İçin Haftanın En İyisi Npc Modeli[ MR-3D WORK ] DEPOCU KOSTÜMÜMR-3D WORK | Ramazan Bayramı Hediyesi > 3D Logolu YouTube Kostümü Seti [ 5 KARAKTER ]Şuana Kadar Gördüğüm En Gerçekçi Taskbar Alev (ani_image) DosyalarıElf Karakteri Youtube ve Futbol KostümüAfensah NPCBeran-Setaou Metin TaşıDark Epic SuraThe Devil's Catacomb Map Fix [Senelerdir Çözülmemişti]Ezio Kostüm Seti (Başlık - Saç) [FIX]Metin2 Tarihinin En İyi Bineğinin Hızlanması [Speedy Lion]Yeşil Arkaplan Sahnesi [NPC] - RidackMR-3D WORK - SHAMAN BUFF NPCMR-3D WORK - Uzay Adası [SPACE ISLAND] - 20231453 İstanbul Fethine Özel Yeniçeri Kostüm ve Silah Seti [ 5 KARAKTER ][ MR-3D WORK ] 6 Karakter Set [Kostüm, Silah, Başlık] C++ / C# / Python Hepsini görmek için tıklayın... Bakım Bilgisi Penceresi / Maintenance InfoMetin2 Cevherleri Yan Yana Sıralamak (C++/Python)Seviye Yanı GM İkonu Sistemi Photoshop Hepsini görmek için tıklayın... Photoshop DDS Plugin Kurulumu Son düzenleme: 30 Mayıs 2026
Rehberler Hepsini görmek için tıklayın... 3DsMAX Metin2 Model Import/ExportMetin2 Yeni Etkinlik (Event) Oluşturma (Quest) - Sesli AnlatımMetin2 Cube (Arındırma) Penceresi Ekleme ve DüzenlemeMetin2 Property Load Hatası Hakkında Detaylı Bilgi (Sesli Anlatım)Metin2 Server Kurulumu - 2025 Dosya Paylaşım - (Files, Panel, Model, Grafik) Hepsini görmek için tıklayın... Yeni Nesil Öğretmen NPCLER [6 Karakter]Saltanat Files Yapanların İşine Yarayacak Dev ArşivMR-3D WORK [ BOSS/DÜELLO ARENASI ][ MR-3D WORK ] REVİZE EDİLMİŞ ŞEYTAN KULESİMR-3D WORK - Loncalar İçin Haftanın En İyisi Npc Modeli[ MR-3D WORK ] DEPOCU KOSTÜMÜMR-3D WORK | Ramazan Bayramı Hediyesi > 3D Logolu YouTube Kostümü Seti [ 5 KARAKTER ]Şuana Kadar Gördüğüm En Gerçekçi Taskbar Alev (ani_image) DosyalarıElf Karakteri Youtube ve Futbol KostümüAfensah NPCBeran-Setaou Metin TaşıDark Epic SuraThe Devil's Catacomb Map Fix [Senelerdir Çözülmemişti]Ezio Kostüm Seti (Başlık - Saç) [FIX]Metin2 Tarihinin En İyi Bineğinin Hızlanması [Speedy Lion]Yeşil Arkaplan Sahnesi [NPC] - RidackMR-3D WORK - SHAMAN BUFF NPCMR-3D WORK - Uzay Adası [SPACE ISLAND] - 20231453 İstanbul Fethine Özel Yeniçeri Kostüm ve Silah Seti [ 5 KARAKTER ][ MR-3D WORK ] 6 Karakter Set [Kostüm, Silah, Başlık] C++ / C# / Python Hepsini görmek için tıklayın... Bakım Bilgisi Penceresi / Maintenance InfoMetin2 Cevherleri Yan Yana Sıralamak (C++/Python)Seviye Yanı GM İkonu Sistemi Photoshop Hepsini görmek için tıklayın... Photoshop DDS Plugin Kurulumu
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.608 Çözümler 83 Beğeni 3.151 Puan 1.819 Ticaret Puanı 0 18 Mayıs 2023 #2 Paylaşım için teşekkürler
Tugian2 Tugian2-Modern PVP Gold Üye MT Üye Mesaj 675 Çözümler 7 Beğeni 636 Puan 840 Ticaret Puanı 1 25 Nisan 2024 #3 Paylaşım için teşekkürler KADİM DOSTUM
Aporia MT Üye MT Üye Mesaj 157 Çözümler 3 Beğeni 58 Puan 464 Ticaret Puanı 0 27 Nisan 2024 #4 Paylasim için teşekkürler