- Ticaret Puanı
- 0
hocam kolay gelsin won sistemi 999 da game core veriyordu nasıl çözdünüz acaba bilgi verirmisiniz ?
Reis oyuna bir türlü girmiyor karakter seçmiyordu daha sonrasında oyuna bağlanmıyor neden oluyor senceMerhaba,
Files martysama 5.8 ' in temiz versiyonu. yani ikarus shop ve multilang yok devredışı bırakıldı.
Ekstra olarak 6. Karakter yani artemisia - elf eklendi.
Normalde silicektim direk ama dedim illa birinin işine yarar ya files yada bu karakteri eklemek istiyenler için örnek gibi bakarlar diye.
Görsel,
21186 eklentisini görüntüle
21187 eklentisini görüntüle
Gm Hesap
root - 12345
freebsd - navicat şifre password
Dosyalar,
Alıntılarda özel içerikler gözükmez.
İyi kullanımlar...
aynı sorunu bende yaşadım arteyi yaratırken karakteri yaratamazsın diyor ve diğer karakterleri yaratıp oyuna girmeye çalıştığında yükleme ekranında kalıyordu yaptığım şey doğru mu bilmiyorum fakat dosyalar içindeki server srcyi yani s3ll_serveri filezillaya atıp gmake işlemlerini falan yaparsan oyuna girebilceğini göreceksin ama ne kadar doğru bilmiyorum ve server tarafını buildlerken hatalar vb alıcaksın bende tam anlamadım ovadaki server src buildi doğru fakat oyun içine atmıyor/arte karakteride yaratamıyorsunReis oyuna bir türlü girmiyor karakter seçmiyordu daha sonrasında oyuna bağlanmıyor neden oluyor sence
Merhaba,
Files martysama 5.8 ' in temiz versiyonu. yani ikarus shop ve multilang yok devredışı bırakıldı.
Normalde silicektim direk ama dedim illa birinin işine yarar ya files yada bu karakteri eklemek istiyenler için örnek gibi bakarlar diye.
Görsel,
Gm Hesap
root - 12345
Dosyalar,
İyi kullanımlar...
MerciMerhaba,
Görsel,
Gm Hesap
root - 12345
Dosyalar,
İyi kullanımlar...
definelikeşke şu wolfman ve elfin nasıl devre dışı bırakalıcağını ekleseydin yinede paylaşım için teşekkürler
hocam zaten alt yapı files geliştirme31844 eklentisini görüntüle
31845 eklentisini görüntüle
31846 eklentisini görüntüle
Teşekkürler baya eski bir altyapı gibi görünüyor. Simyacı bile ilk release lokasyonunda ayrıca envanter tipinden de daha çok geliştirme odakl ıbi files olduğu belli oluyor. UI'da birtakım buglar var karakter seçme ekranında bu tip hatalar mevcut. locale.cfg'ye Türkçe listcode eklemek questleri Türkçe yapmıyor. Almanca tamamen. Files'ı kuracaklar tamamen geliştirme odaklı yaklaşmalı.
hocam zaten alt yapı files geliştirme
kullancaksanız bilgi konusunda yardmcı olrm