Yardım Martysama Kostüm Slot Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan MaskesizVEVO
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 26
  • Gösterim Gösterim 419
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

MaskesizVEVO

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
şunun mantığını anlamak çok acı bir şey :(
itemdata.h
1763414752486.webp

item_lenght.h
1763414834779.webp

1763414726249.webp

reisim takıyor itemi özelliği dahi veriyor ama gözükmüyor item
wear flagları muhtemelen uyuşmuyordur gametype.h, length.h 'da wearların eşit değerini alıp almadığını kontrol edin eğer değerleri eşit ise gametype.h içerisinden sizin yeni oluşturduğunuz item slotuna referans edilen wear değeri yanlış olabilir veya uiinventory.py kısmında yeni slotunuzun gözükmesi için gerekli slot tanımlamasını yapmadınız.

Tüm olasılıkları yazdım doğru bir şekilde dediklerimi takip ettiğinizde mutlaka probleminiz çözülecektir.

wear flagları muhtemelen uyuşmuyordur gametype.h, length.h 'da wearların eşit değerini alıp almadığını kontrol edin eğer değerleri eşit ise gametype.h içerisinden sizin yeni oluşturduğunuz item slotuna referans edilen wear değeri yanlış olabilir veya uiinventory.py kısmında yeni slotunuzun gözükmesi için gerekli slot tanımlamasını yapmadınız.

Tüm olasılıkları yazdım doğru bir şekilde dediklerimi takip ettiğinizde mutlaka probleminiz çözülecektir.
teşekkür ederim dönüşün için deneyip dönüş yapıcam hepsinin eşit olduğuna adım kadar eminim çok kontrol ettim ama uiinventory tarafına hiç bakmamıştım sadece costumewindow tarafından slotlarını açıp değerlerini girmiştim bakalım denicem

teşekkür ederim dönüşün için deneyip dönüş yapıcam hepsinin eşit olduğuna adım kadar eminim çok kontrol ettim ama uiinventory tarafına hiç bakmamıştım sadece costumewindow tarafından slotlarını açıp değerlerini girmiştim bakalım denicem
Rica ederim dikkatlice bir bakın bakalım çözüleceğine eminim. Ayrıca slotun x y değerlerinin windowdan taşmadığına da emin olun.

yok taşmıyor py de nereye ekleme yapmam gerek örnek iletebilir misin acaba rica etsem resimde olur
1764192200632.webp

örneğin costumeslotcount değerini gametype.h 'da 1 arttırmadıysanız da olabilir eğer arttırmayacaksanız manuel benim resimde verdiğim örnek gibi ekleyebilrisiniz.

for döngüsüne koyup deniyorum bakalım
for döngüsüne tek bir slotu koymayacaksınız for döngüsünün dışında olacak ama zaten siz iteminizi costume slot olarak tanımlamışsın dolayısıyla ihtiyacınız yokki manuel olarak ekleme yapmaya sadece gametype 'da costume_slot_count gibi bir değer var onu 1 arttırın

Geri