Teşekkür ederim durumu şimdi anladımHayır geri çekilmedi discord sunucusu açık. Şu konuyu inceleyebilirsin. Yardım - Vegas Marty Dracarys sitelerini kapamaları
Hocam discord sunucusunu atma şansın var mıHayır geri çekilmedi discord sunucusu açık. Şu konuyu inceleyebilirsin. Yardım - Vegas Marty Dracarys sitelerini kapamaları
Hocam discord sunucusunu atma şansın var mı
75 euro verim sadece srcleri versinLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Çok teşekkürler hocam. Ekstra bir şey sormak istiyorum, şimdi ben kendi Kuzey2 tarzında çok zor bir server açmak istiyorum. Bu server'a ek olarak 1-2 şey ekletip sonrasında açmak istiyorum fakat nereye baksam herkes kendin halletmen gerekiyor ya da kodlama bilmiyorsan geliştiricinin olması gerekiyor tarzında açıklamalar yapıyor. Fakat ben şunu merak ediyorum direkt olarak hazır Kuzey2 tarzında files dosyasını alıp kursam başka bişey yapmama gerek kalıyor mu? Yani ekstradan kodlamam ya da üzerinde değişiklik yapmam gereken bir şey var mı?Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Merhaba, soru bana değil ama görünce bir şeyler yazmak istedim. Bende senin mantığında ilerleyip bir sunucu sahibi olmak istedim fakat olay göründüğünden çok farklıymış. İnsan, işin içine girince anlıyor bazı şeyleri. Özellikle sunucu firması, web firması ve geliştirici hizmeti derken bu işlerden anlamayan bir insan için ciddi bir maddi yük doğuyor haliyle.Çok teşekkürler hocam. Ekstra bir şey sormak istiyorum, şimdi ben kendi Kuzey2 tarzında çok zor bir server açmak istiyorum. Bu server'a ek olarak 1-2 şey ekletip sonrasında açmak istiyorum fakat nereye baksam herkes kendin halletmen gerekiyor ya da kodlama bilmiyorsan geliştiricinin olması gerekiyor tarzında açıklamalar yapıyor. Fakat ben şunu merak ediyorum direkt olarak hazır Kuzey2 tarzında files dosyasını alıp kursam başka bişey yapmama gerek kalıyor mu? Yani ekstradan kodlamam ya da üzerinde değişiklik yapmam gereken bir şey var mı?
Çok haklısınız kesinlikle sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum, website tarafını kendim hallediyorum fakat oyunu açmak konusunda daha çok baştayım. Bundan bir kaç hafta öncesine kadar maalesef bir oyunun nasıl çalıştığıyla alakalı bile hiç bir fikrim yoktu şuan sadece mantığını anlamış bulunmaktayım. Bunlara ek olarak dediğiniz gibi şuan bilgi topluyorum ve basit bir ticaretçi genç gibi gözükmek istemiyorum amacım biraz daha farklı. Sadece Kuzey2'yi gördükten sonra istediğim files'ı anladım fakat bulmakta bunu edinmekte hatta geliştirmekte sorun yaşıyorum. Eğer benimle paylaşmak istediğiniz değerli bir kaç nasihatınız varsa gerçekten okumak isterim. Dediğim gibi server'ımı paradan daha fazlası için açmak istiyorum.Merhaba, soru bana değil ama görünce bir şeyler yazmak istedim. Bende senin mantığında ilerleyip bir sunucu sahibi olmak istedim fakat olay göründüğünden çok farklıymış. İnsan, işin içine girince anlıyor bazı şeyleri. Özellikle sunucu firması, web firması ve geliştirici hizmeti derken bu işlerden anlamayan bir insan için ciddi bir maddi yük doğuyor haliyle.
Size tavsiye vermek haddim olmayabilir ama, bana sorarsanız bu işlere başlamadan önce bir altyapı edinip bazı şeyleri araştırıp genel bir bilgi sahibi olmanız. Yoksa hazır files alayım kurayım açık kalsın mantığı maalesef bence çok doğru değil.
Merhaba,Merhaba, soru bana değil ama görünce bir şeyler yazmak istedim. Bende senin mantığında ilerleyip bir sunucu sahibi olmak istedim fakat olay göründüğünden çok farklıymış. İnsan, işin içine girince anlıyor bazı şeyleri. Özellikle sunucu firması, web firması ve geliştirici hizmeti derken bu işlerden anlamayan bir insan için ciddi bir maddi yük doğuyor haliyle.
Size tavsiye vermek haddim olmayabilir ama, bana sorarsanız bu işlere başlamadan önce bir altyapı edinip bazı şeyleri araştırıp genel bir bilgi sahibi olmanız. Yoksa hazır files alayım kurayım açık kalsın mantığı maalesef bence çok doğru değil.
Çok teşekkür ederim bu konuları öğrenmeye yeni başladığım için daha yeni yeni içerikleri tüketmeye başladım. Zamanla dediğiniz gibi bilgileri kavramaya ve geişmeye devam edeceğim. Güzel dilekleriniz ve böylesine güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.Merhaba,
Yorum yapmiycaktım ama bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Hazır almak evet zaman olarak hızlandırır ama bilginiz olmadan ilerletemessiniz. Diyelimki oyun içi bir sorun oldu o zaman napcaksınız ya da oyuncu güncelleme istedi ve mantıklı buldunuz eklemeniz gerek napcaksınız ?
Bu geliştiriici ile çalışma işine de karşıyım açıkcası aynı durum ondada geçerli eğer metin2 yapısını bilmiyosanız sistem ekleme çıkartma yada sorun çözme, item ekleme mob düzenleme gibi bilgileriniz yoksa bence kimseyle çalışmadan, hazır files almadan önce onu öğrenin. Daha sonra geliştirici tutar yeni sistemler ve geliştirmeler yaptırabilirsiniz. Aksi halde adam basit bir olay için bile sizden yüksek fiyatlar alabilir. Ha zorlandığınız zaman elbette geliştirici tutup destek almak mantıklı ya da hoşunuza giden sistemleri satın almak mantıklı ama benim düşünceme göre önce bilgi şart. Bu arada altyapıya gelecek olursak, razu v5 var güzel kullanışlı. Daha sonra kaptanyosunun paylaştığı altyapı, birde forumlarda bulabileceğin martysama sürümleri, elbette satın alıp geliştiricisine destek olmanı isterim ama başlangıç için satın almanıza gerek yok. Metin2 için yüzlerce konu birçok video ve kaynak bulursunuz. Fixlere kadar paylaşılıyor. Öğrenmek için sadece istek ve zamanınız olması yeterli. Şimdiden ilerleyeceğiniz yol için başarılar dilerim.
Rica ederim, iyi günler.Çok teşekkür ederim bu konuları öğrenmeye yeni başladığım için daha yeni yeni içerikleri tüketmeye başladım. Zamanla dediğiniz gibi bilgileri kavramaya ve geişmeye devam edeceğim. Güzel dilekleriniz ve böylesine güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Gönder abi sen 75 euroyu çözeriz75 euro verim sadece srcleri versin