Yardım Martysama Altyapısında Hangi Zindanlar Kurulu Geliyor? (Razador, Nemere, Hydra?)

• Konuyu açan Konuyu açan testetes
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 27
  • Gösterim Gösterim 342
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

testetes

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Martysama altyapısında hangi zindanlar hazır kurulu olarak geliyor?
Nemere, Razador, Hydra gibi zindanlar kurulu mu ?
Özellikle Razador, Nemere, Hydra gibi zindanlar çalışır şekilde içinde yer alıyor mu? Yoksa sonradan eklemek mi gerekiyor? Martysama altyapısında hangi zindanlar hazır kurulu olarak geliyor ? Aslında tam olarak bu bilgi lazım.
Bilgi verebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
en babası mavi ejder :D
Etrafa bakıyorum, bu zindanlar piyasada yok gibi görünüyor ama dosyalara (files) bakınca hepsinin kurulmuş olduğunu görüyorum.
Bu zindanların çalışan versiyonunu bir tek ben mi bulamıyorum, anlamadım gitti... Razador, Nemere vs. hepsi mevcut ama çalışır hâlde paylaşılmış bir tane bile denk gelmiyor.

Son düzenleme:
etrafa bakıyorum zindanlarda piyasada yok ama fileslere bakıyorum hepsini kurmuşlar. bu zindanları birtek ben mi çalışan versiyonunu bulamıyorum anlamadım ya nereme razador vb.
Zindanların maplerini paylaşılan fileslardan çekebilirsin. Questler de içerisinde oluyor, değişiklik yapmak istersen kendin açıp değiştirebilirsin. Zindan olarak kafanda oyundan çok farklı bir şey canlanıyorsa, onu da kısaca açıklamak istiyorum. Bir mape giriş yapıyormuşsun gibi zindanlara giriş yapıyorsun, yani normal bir farm haritası ile arasında hiçbir fark olmuyor. Ancak giriş yaptıktan sonra adım adım düzenliyorsun. Zindan düzenleme ile ilgili bilgin yoksa yapay zekadan yardım alabilirsin.

Zindanların maplerini paylaşılan fileslardan çekebilirsin. Questler de içerisinde oluyor, değişiklik yapmak istersen kendin açıp değiştirebilirsin. Zindan olarak kafanda oyundan çok farklı bir şey canlanıyorsa, onu da kısaca açıklamak istiyorum. Bir mape giriş yapıyormuşsun gibi zindanlara giriş yapıyorsun, yani normal bir farm haritası ile arasında hiçbir fark olmuyor. Ancak giriş yaptıktan sonra adım adım düzenliyorsun. Zindan düzenleme ile ilgili bilgin yoksa yapay zekadan yardım alabilirsin.
Sökmekle uğraşmak istemiyorum; ben temiz, sorunsuz şekilde sökülmüş dosyaları arıyorum. Soruyorum, araştırıyorum çünkü bir altyapı hazırlığındayım ve elimde düzgün, sorunsuz bir sürüm olması lazım. Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum bilmiyorum…

“Bu millet nereden buluyor?” dememin sebebi de bu zaten — biri mi satıyor, bir yerden mi alıyorlar, nedir? Çünkü Google’da veya forumlarda temiz şekilde sökülmüş bir versiyon bulamıyorum. Sadece bazı files’lerin içinde kurulmuş hâlde görüyorum. Benim derdim bu… Ama muhabbet hep başka yerlere kayıyor. Ki şuan ki amaçın bir alt yapıda bulunan zindanların veya olması gereken zindanların SADECE İSİMLERİNİ SORMAK ÖGRENMEK.

Son düzenleme:
Parayı verirsen düdüğü çalarsın 🥲

Forumlarda binlerce ücretli içerik ücretsiz şekilde paylaşılmış durumda. Belki aradığım dosya da bir yerlerde vardır, belli mi olur? Örneğin Plechito'nun birçok kostümü, haritası piyasaya sızdı ve çalışır hâlde dolaşıyor, kimse bunlara para vermedi. Ben de aradığım dosyayı ücret ödemek yerine forumlarda araştırmayı ve uğraşarak çözmeyi tercih ederim.

Ayrıca “parayı verip düdüğü çalan” çok kişi gördük. Files açıp ilk haftadan sonra düdük ellerinde kaldı, birçoğu da piyasadan ayrıldı. Kısacası, para vermek çözüm değil her zaman.

Ki zaten bu şekilde para isteyenlerin çoğu da fırsatçı oluyor. Önemli olan parayı vermek değil, kime verdiğin.

Ağzına düdük sokmak isteyen varsa, parasını verip afiyetle çalabilir. Herkesin tercihi kendine. Ben tercih etmiyorum, o ayrı.

Bedava ekmek fare kapanında :) İnce
Plechito’nun içerikleri genelde ücretlidir, bunu inkâr edemeyiz. Ama buna rağmen neredeyse tüm model, harita ve zindan dosyalarına sahibim.
Peki nasıl mı? Tek kuruş vermedim. Türk ve yabancı forumlardan, sağdan soldan, destekleşerek, araştırarak zamanla topladım.
Demek ki oluyormuş. Para vermeden de “beleş ekmek” yeniyormuş, hem de gayet güzel.
Gerçi… “Fare kapanı” hariç, orası hâlâ karanlık kutu. :)
Ki bu durum sadece Plechito’nun zindanları için değil, her şey için geçerli.
Ekmeği gidip fare kapanında ararsan, sonunda kapanı yersin — ekmeği değil.
Arayana bilene heryer ekmek hemde bedava. sorun degil zindanları sökerim. eksikleri yardım konuları ve desteklerle çözerim. bak bedava. nemere razador meley ini gemi savunması zodyak yani.

neyse konu yardım konusunun dışına çıktıgı için en çok yaklaşan arkadaşı çözüm olarak işaretleyip konuyu kapatıyorum.

Kİİİ FORUMLARDA ÇALIŞAN TEST EDİLEN VİRÜSSÜZ BİRÇOK ŞEY VAR. BU NEDEN OLMASIN. NELER YOKKİ. OLAYI DRAMAYA ÇEVİRMEYE GEREK YOK. VARSA PAYLAŞIRSIN YARDIM ETMEK İSTİYORSAN YOKSA SUSARSIN BU TARTIŞMA KONUSU DEGİL YARDIM DESTEK KONUSUDUR. LAFIM HERKESEDİR. YOKSA BENDE BİLİYORUM BU DEDİĞİNİZİ. VARSA ÇIKAR VUR YORUMA YOKSA VERMEYE NİYETİNİZ SUSUN . BEN SATICI ARAMIYORUM

Son düzenleme:
Forumlarda binlerce ücretli içerik ücretsiz şekilde paylaşılmış durumda. Belki aradığım dosya da bir yerlerde vardır, belli mi olur? Örneğin Plechito'nun birçok kostümü, haritası piyasaya sızdı ve çalışır hâlde dolaşıyor, kimse bunlara para vermedi. Ben de aradığım dosyayı ücret ödemek yerine forumlarda araştırmayı ve uğraşarak çözmeyi tercih ederim.

Ayrıca “parayı verip düdüğü çalan” çok kişi gördük. Files açıp ilk haftadan sonra düdük ellerinde kaldı, birçoğu da piyasadan ayrıldı. Kısacası, para vermek çözüm değil her zaman.

Ki zaten bu şekilde para isteyenlerin çoğu da fırsatçı oluyor. Önemli olan parayı vermek değil, kime verdiğin.

Ağzına düdük sokmak isteyen varsa, parasını verip afiyetle çalabilir. Herkesin tercihi kendine. Ben tercih etmiyorum, o ayrı.
Ücretsiz bir şeyi aramak elbette zahmetli ve sabır isteyen bir yolculuktur. İyiyle kötü, bilgiyle cehalet arasındaki fark da burada ortaya çıkar; eğer aradığını bulma sürecinde harcayacağın zaman ve emek, sahip olduğun bilgi birikimiyle ters orantılıysa süreç daha da uzar. Bu yüzden, ücretsiz içerik peşinde koşmak, sadece sabır ve çaba değil aynı zamanda doğru yaklaşımı ve bilgi birikimini de gerektirir. Elbette, herkes bu yolu tercih etmek zorunda değil; bazıları hız ve kolaylık için bedel ödemeyi seçer. Sonuçta tercih meselesidir.
Bu kadar basit ve indirgemeci bakış açısına şaşırmamak mümkün değil. Başkalarından destek istemek doğaldır ancak sürekli olarak bedava ve zahmetsiz çözümler aramak, kişinin bilgi ve beceri gelişimine engel olabilir. Bu yaklaşım, kısa vadede kolaylık sağlayabilir ancak uzun vadede kişinin kendini yenilemesini ve gelişmesini engeller. Sonuçta bilgi; paylaştıkça değil üzerinde çalıştıkça anlam kazanır.

Uzun lafın kısası Plechito gibi hazır sökülü paylaşılmış şeyler değil genelde kurulu olarak gelen bir şey oldukları için talep ettiğin şekilde bulamazsın. Ancak birisi senin için söküp sana verirse veya kendi bilgin varsa söküp ona aktarabilirsin.

Ücretsiz bir şeyi aramak elbette zahmetli ve sabır isteyen bir yolculuktur. İyiyle kötü, bilgiyle cehalet arasındaki fark da burada ortaya çıkar; eğer aradığını bulma sürecinde harcayacağın zaman ve emek, sahip olduğun bilgi birikimiyle ters orantılıysa süreç daha da uzar. Bu yüzden, ücretsiz içerik peşinde koşmak, sadece sabır ve çaba değil aynı zamanda doğru yaklaşımı ve bilgi birikimini de gerektirir. Elbette, herkes bu yolu tercih etmek zorunda değil; bazıları hız ve kolaylık için bedel ödemeyi seçer. Sonuçta tercih meselesidir.

Bu kadar basit ve indirgemeci bakış açısına şaşırmamak mümkün değil. Başkalarından destek istemek doğaldır ancak sürekli olarak bedava ve zahmetsiz çözümler aramak, kişinin bilgi ve beceri gelişimine engel olabilir. Bu yaklaşım, kısa vadede kolaylık sağlayabilir ancak uzun vadede kişinin kendini yenilemesini ve gelişmesini engeller. Sonuçta bilgi; paylaştıkça değil üzerinde çalıştıkça anlam kazanır.

Uzun lafın kısası Plechito gibi hazır sökülü paylaşılmış şeyler değil genelde kurulu olarak gelen bir şey oldukları için talep ettiğin şekilde bulamazsın. Ancak birisi senin için söküp sana verirse veya kendi bilgin varsa söküp ona aktarabilirsin.
Kimseye benim için özel olarak söküp versin demedim. Sadece “elinde hali hazırda olan biri varsa paylaşabilir mi?” diye sordum. Yoksa vermez, o da canının bileceği iş — buna da bir şey diyemem.
Zaten asıl amacım dosyayı istemek değil, bu içerikleri kim yapıyor, piyasaya kim veriyor (Plechito gibi mi?) onu öğrenmekti. Radazor, Nemere gibi şeylerin arkasında kim var, bu millet nereden alıyor, satıcısı kim? Esas mesele buydu.
Ama bazı arkadaşlar meseleyi anlamayıp hemen geyik moduna bağlayıp konuyu saptırmayı tercih ediyor. Yardım konusu dışında konuşulunca haliyle ciddiyet de kalmıyor.
Ayrıca kimseye “bana para ile satın” da demedim. Öyle bir niyetim olsaydı konuyu öyle açardım.
Herkes kendi tercihinde özgür, ben sadece araştırıyorum. Yardım edecek varsa ne mutlu, yoksa canı sağ olsun. Bu kadar basit. Konu hakkında fikriniz yoksa veya yardımcı olamıyceksanız yardım konularına boş muhabbet yapmayı bırakmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Az önce biri ‘Kraliyet kostümü arıyorum’ diye konu açmış. Şimdi ona da mı 'Parayı verirsen düdüğü çalarsın' ya da 'Bedava ekmek fare kapanında' diyeceksiniz?
Dikkat ederseniz, bu yorumları genelde satış konusu olan kişiler yapıyor. Neden acaba?
Yoksa mesele yardım konularında insanlara bir şey mi satmaya çalışmak?
Ya da kişisel konuları baltalayıp laf sokarak ortamı mı sabote ediyorsunuz?
Beyler, burası sizin eğlence alanınız değil.
Satış konusu olan, ticaretle uğraşan kişilere bu tür laflar hiç yakışmıyor.
Yardım etmeyecekseniz, en azından insanların konularını sabote etmeyin.
Kimseye saygısızlık etmek istemem ama yardıma niyeti olmayan kişilerin, yardım konularına yorum yapmamasını rica ediyorum.
Konu dışı, alaycı, hedef gösterici yorumlar ortamı bozuyor. Bu yüzden lütfen konularımın altına yorum yazmadan önce bu hassasiyeti göz önünde bulundurun.

Neyse… Herkese yorumları için teşekkür ederim.
İyi–kötü, seviyeli–seviyesiz; hepsi bir bakıma fikir veriyor.
Ama artık konuyu kapatalım, tartışmaya niyetim yok. Kendi açtıgım konunun takibini bırakıyorum. Çözüme yakın olanı işaretledim GERİYE KALAN YORUMLARIN çogu boş konuşma daha fazla yoruma gerek yok.
Herkese bol şans.

Son düzenleme:
Neyse… Herkese yorumları için teşekkür ederim.
İyi–kötü, seviyeli–seviyesiz; hepsi bir bakıma fikir veriyor.
Ama artık konuyu kapatalım, tartışmaya niyetim yok. Kendi açtıgım konunun takibini bırakıyorum. Çözüme yakın olanı işaretledim geriye çogu boş konuşma daha fazla yoruma gerek yok. Bazı insanlara YARDIM konularında yardımcı olmaya niyetleri yoksa yazmamalarını tavsiye ederim.
Herkese bol şans.
Üstü kapalı da olsa üslubunuz ciddi manada iğneleyici ve bu şekilde bir üslup kullanıp sonra aşağılama yapmanızdan rahatsız oldum. Bu şekilde kimse yardımcı olmaz, olmak da istemez. Bana belki düzgün bir dille bunları istiyorum deseydiniz, size söküp paylaşabilirdim. Elime yapışmazdı. Neyse umarım düzgün bir şekilde insanlarla iletişim kurmayı öğrenirsiniz.

Üstü kapalı da olsa üslubunuz ciddi manada iğneleyici ve bu şekilde bir üslup kullanıp sonra aşağılama yapmanızdan rahatsız oldum. Bu şekilde kimse yardımcı olmaz, olmak da istemez. Bana belki düzgün bir dille bunları istiyorum deseydiniz, size söküp paylaşabilirdim. Elime yapışmazdı. Neyse umarım düzgün bir şekilde insanlarla iletişim kurmayı öğrenirsiniz.
Üslubumda sizi rahatsız eden bir şey olduysa bu kasıtlı değildi. Ama açık konuşmak gerekirse, yardım konusu altına alaycı şekilde “parayı verirsen düdüğü çalarsın” gibi cümleler yazmak ne kadar doğruydu, onu da düşünmenizi öneririm.

Ben kimseye "söküp gönder" demedim, sadece elinde olan varsa paylaşır mı diye sordum.
Eğer gerçekten yardımcı olmak gibi bir niyetiniz olsaydı, üslubuma takılmadan önce içerikteki isteği görürdünüz.

Kaldı ki, iletişim dersi vermeye çalışmak yerine katkı sunmak çok daha değerli olurdu.
Yine de düşünceniz için teşekkür ederim. Umarım siz de bir gün yardım isteyenle alay etmenin iletişim olmadığını fark edersiniz.

Sizin gibi adı duyulmuş, satış yapan ve bu camiada bilinen birinin böyle bir üslupla yorum yapması gerçekten üzücü ve utanç verici.
Yardım etmek bir yana dursun, bu tavrınız ne yazık ki insanları küçümsemek ve laf sokmak üzerine kurulu.

Bu tarz yaklaşımlar, tecrübe ya da saygınlık kazandırmaz — aksine değer kaybettirir sana ve yorumdaki diğer satıcıya. Ayrıca, madem üsluptan bahsediyorsunuz, açık konuşmak gerekirse sizin üslubunuz da hiç hoş değil. Bunu da belirtmeden geçmeyeyim.

Son düzenleme:
Üslubumda sizi rahatsız eden bir şey olduysa bu kasıtlı değildi. Ama açık konuşmak gerekirse, yardım konusu altına alaycı şekilde “parayı verirsen düdüğü çalarsın” gibi cümleler yazmak ne kadar doğruydu, onu da düşünmenizi öneririm.

Ben kimseye "söküp gönder" demedim, sadece elinde olan varsa paylaşır mı diye sordum.
Eğer gerçekten yardımcı olmak gibi bir niyetiniz olsaydı, üslubuma takılmadan önce içerikteki isteği görürdünüz.

Kaldı ki, iletişim dersi vermeye çalışmak yerine katkı sunmak çok daha değerli olurdu.
Yine de düşünceniz için teşekkür ederim. Umarım siz de bir gün yardım isteyenle alay etmenin iletişim olmadığını fark edersiniz.
Mizacım bu şekilde ve sizlerin mizaç anlayışınız benimkine ters olduğu çok belli. Ben insanlarla bu şekilde konuşuyorum ve benimkinde kötü bir niyetli yorum yoktu lâkin sizin anlayışınız gereği bunu yanlış anlamanız üzerine tartışma yaşandı. Eğer düzgün bir mizaç anlayışına sahip olsaydınız yaşanacak senaryo şöyle olabilirdi:

- parayı veren düdüğü çalar.
+ ama ben para vermek istemiyorum bu konuda yardımcı olabileceğiniz bir farklı yol var mıdır?
- tabi dilerseniz sizler için söktüm buyurun link indirip ekleyebilirsiniz.

Ama size sanırım hiçbir şekilde şaka yapan insan olmadığı için beni yanlış anlamış olma ihtimaliniz olduğunu düşünüyorum.

Daha fazla yazmayacağım. İyi forumlar.

Mizacım bu şekilde ve sizlerin mizaç anlayışınız benimkine ters olduğu çok belli. Ben insanlarla bu şekilde konuşuyorum ve benimkinde kötü bir niyetli yorum yoktu lâkin sizin anlayışınız gereği bunu yanlış anlamanız üzerine tartışma yaşandı. Eğer düzgün bir mizaç anlayışına sahip olsaydınız yaşanacak senaryo şöyle olabilirdi:

- parayı veren düdüğü çalar.
+ ama ben para vermek istemiyorum bu konuda yardımcı olabileceğiniz bir farklı yol var mıdır?
- tabi dilerseniz sizler için söktüm buyurun link indirip ekleyebilirsiniz.

Ama size sanırım hiçbir şekilde şaka yapan insan olmadığı için beni yanlış anlamış olma ihtimaliniz olduğunu düşünüyorum.

Daha fazla yazmayacağım. İyi forumlar.
Mizaç meselesine saygım var, herkesin üslubu ve yaklaşımı farklı olabilir. Ancak burada önemli olan şey, karşındaki insanın içinde bulunduğu bağlamı ve niyetini de göz önünde bulundurmak.

Yardım isteyen birine “parayı veren düdüğü çalar” gibi bir cevap verildiğinde, bu ister istemez ciddiyetsiz ya da alaycı olarak algılanabiliyor.
Benim de tepkim tam olarak buna oldu.

Kaldı ki ben “parayla yaptırtmak istiyorum” bile demedim.
Sadece “bu dosyaları nereden buluyorlar, kim yapıyor, nerede paylaşılıyor?” diye sordum. ve biraz da sitem ettim.
Çünkü sökme işi gerçekten zahmetli bir süreç ve başımda çok iş var ben de uğraşmak istemediğimi belirttim.

Eğer yazdığınızın bir şaka olduğunu bilseydim, elbette bu şekilde bir yanlış anlaşılma yaşanmazdı.

Ama şunu da unutmayalım: Yazılı ortamda mizah ile iğneleme arasındaki çizgi çok incedir ve tonlama olmadığından yanlış anlaşılma ihtimali yüksektir. Bu yüzden daha dikkatli ifade etmek hepimizin yararına olur.

Yine de açıklamanız için teşekkür ederim. Konu uzamasın, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Mizaç meselesine saygım var, herkesin üslubu ve yaklaşımı farklı olabilir. Ancak burada önemli olan şey, karşındaki insanın içinde bulunduğu bağlamı ve niyetini de göz önünde bulundurmak.

Yardım isteyen birine “parayı veren düdüğü çalar” gibi bir cevap verildiğinde, bu ister istemez ciddiyetsiz ya da alaycı olarak algılanabiliyor.
Benim de tepkim tam olarak buna oldu.

Kaldı ki ben “parayla yaptırtmak istiyorum” bile demedim.
Sadece “bu dosyaları nereden buluyorlar, kim yapıyor, nerede paylaşılıyor?” diye sordum. ve biraz da sitem ettim.
Çünkü sökme işi gerçekten zahmetli bir süreç ve başımda çok iş var ben de uğraşmak istemediğimi belirttim.

Eğer yazdığınızın bir şaka olduğunu bilseydim, elbette bu şekilde bir yanlış anlaşılma yaşanmazdı.

Ama şunu da unutmayalım: Yazılı ortamda mizah ile iğneleme arasındaki çizgi çok incedir ve tonlama olmadığından yanlış anlaşılma ihtimali yüksektir. Bu yüzden daha dikkatli ifade etmek hepimizin yararına olur.

Yine de açıklamanız için teşekkür ederim. Konu uzamasın, iyi forumlar.
Aslında Hocam Mavi Ruh Muhammed Hocamızın Kötü Bir Niyet İçinde Olduğunu Düsünmüyorum Yıllardır Onun Takipcisiyim Fakat Elinde Olmus Olsa Veya Olmasa Muhakak Yardımcı Olurdu Onun Anlatmak İstedigi Olay Geç Yada Erken Süreç İçin Parayı Veren Düdüğü Çalar Gibi Konusma Yapıp Dile Getirmistir Tamamen Yanlış Anladınız Lakin Elinde Olsada Yükseltici Gibi Görünüp Alay Edecegini Düsünmüyorum Atardı Bir Yandan Sizde Haklısız Yardım Konusunda Bu Tarz Konusmaların Olması Gercekten Dogru Degil Fakat Siz Yinede Yardım Konusu Acmadan Önce Kendi Cabanızla 1 Ay 5 Ay 6 Ay Gibi Süre İçin Zaman Vakit Harcayıp Kendi Emeginizle Ugraşsanız En Azında Kimsenin Minnetini Çekmezsiniz Ben Bir Dosyayı Aramak İçin 6 Ay Zaman Gecirmisligimde Oldu Yapabilsem Veya Yapamazsam Biliyorum Dosyayı Kendi Emegimle Bulup Arsivime Koymusumdur Bu Nedenle Bu Tür Konular İçin Kalp Kırmaya Hiç Degmez Aradıgınız questler hepsi bende mevcut belki kimsede olmaya arsiv bende var konunuzuda görüyorum ama iş fırsatımda dolayı dahil olamadım kusuruma bakmayın bir cok kisiye söz veriyorum geç yada erken musait oldukta ancak atıyorum bu nedenle siz eksik olan dosyalarinızı bana soyleyin ben konuya dahil ederim

Aklıma kanala gelen bi yorum geldi :D Birisi beğeni şartı konusunda yakınmıştı

Geri