- Ticaret Puanı
- 0
henüz eklemedim fakat eklersem paylaşırım link atarım soktugumk envanter var mı fileste hocam varsa nerden söktünüz acaba
henüz eklemedim fakat eklersem paylaşırım link atarım soktugumk envanter var mı fileste hocam varsa nerden söktünüz acaba
k envanterde ekleyip paylaş krallYarın filesi paylaşıyorum.
13.2 mysql 5.6 marty 5.4Alt yapı nedir acaba sürüm bilgileri vb
İtem max count 50k
25456 eklentisini görüntüle
long long yapmak daha iyi 55-120 içinHazır veri tipini güncellerken int olarak güncellemekte bence fayda var 55-120 ye çevirilmiyor short int max 64k olduğunda tekrar her yere ayrıca müdahale etmek zorunda kalınıyor
Hocam int limiti zaten 2.15 milyar gibi bir değer, bundan fazla stack olur mu bir sunucuda emin değilimlong long yapmak daha iyi 55-120 için
50k yeter be 55 120de 250x koyacagina max 5 10 25 koysun metinleri. dHocam int limiti zaten 2.15 milyar gibi bir değer, bundan fazla stack olur mu bir sunucuda emin değilim![]()
Vslik için kesinlikle yeterli aynı hatayo ben yapmıştım ilk unsigned short int’e çevirmiştim üzerinden belli zaman geçtikten sonra 64000 yeterli gelmemişti o yüzden tekrar int’e çevirmek zorunda kalmıştım50k yeter be 55 120de 250x koyacagina max 5 10 25 koysun metinleri. d
Vslik acidan yeterli buldum ben bu kadarini
Bakayimda 0 altyapiya baslamsyi düşünüyorum 1 120 olarakVslik için kesinlikle yeterli aynı hatayo ben yapmıştım ilk unsigned short int’e çevirmiştim üzerinden belli zaman geçtikten sonra 64000 yeterli gelmemişti o yüzden tekrar int’e çevirmek zorunda kalmıştım![]()
Artık 55-120de öyle sunucular açıyorlar ki her şey milyarı geçiyorHocam int limiti zaten 2.15 milyar gibi bir değer, bundan fazla stack olur mu bir sunucuda emin değilim![]()