- Ticaret Puanı
- 0
Fikir verecek varsa dikkate almaya hazırım tıkandım bişey eklemek içimden gelmiyo
İstekleriniz varsa ekleyeyim

İstekleriniz varsa ekleyeyim
Tşkler fikir içinIşınlanma sihirbazı veya boss ring ekleyebilirsin sandık aynası k envanter gibi şeyler güzel olur
Gizlemek için checkbox ekledimOfficial Sistemler eklenebilir yoksa
Sağ tarafta bulunan Battle pass,Rütbe vb. şeyler gizlenebilir
Ayrıca o pngler yerine daha sadece metin2'in kendi box sistemi ile yazılabilirGizlemek için checkbox ekledim
Sen yaz kankam ben böyle birakayimAyrıca o pngler yerine daha sadece metin2'in kendi box sistemi ile yazılabilir
eğer boss arenada drop düşmüyorsa uygula genelde çok önceden atılan fixlerden kaynaklı boss arenalarda drop düşmüyorduUpdate
Boss Arena: Görsel iyileştirme yapılacak
24187 eklentisini görüntüle
// @fixme188 BEGIN #FIXES_MADE_UP_TO_MARTY_5_8
public:
void ResetRewardInfo() {
m_map_kDamage.clear();
if (!IsPC())
SetExp(0);
}
void DeadNoReward() {
if (!IsDead())
ResetRewardInfo();
Dead();
}
// @fixme188 END
// @fixme188 BEGIN #FIXES_MADE_UP_TO_MARTY_5_8
public:
void ResetRewardInfo() {
m_map_kDamage.clear();
if (!IsPC())
SetExp(0);
}
void DeadNoReward() {
if (!IsDead())
// ResetRewardInfo(); //Ring Drop Problemi - Kontrol Edilecek
Dead();
}
// @fixme188 END
Tesekkur ettim ama sorun yok droplardaeğer boss arenada drop düşmüyorsa uygula genelde çok önceden atılan fixlerden kaynaklı boss arenalarda drop düşmüyordu
Arat :
Char.h:// @fixme188 BEGIN #FIXES_MADE_UP_TO_MARTY_5_8 public: void ResetRewardInfo() { m_map_kDamage.clear(); if (!IsPC()) SetExp(0); } void DeadNoReward() { if (!IsDead()) ResetRewardInfo(); Dead(); } // @fixme188 END
Değiştir:
Char.h:// @fixme188 BEGIN #FIXES_MADE_UP_TO_MARTY_5_8 public: void ResetRewardInfo() { m_map_kDamage.clear(); if (!IsPC()) SetExp(0); } void DeadNoReward() { if (!IsDead()) // ResetRewardInfo(); //Ring Drop Problemi - Kontrol Edilecek Dead(); } // @fixme188 END
merhabalar kolay gelsin elinize sağlık alt yapı olarak ne kullanıyorsunuz main mi marty mi bilindik bir paylaşılmış sf mi
Filesi paylaşta kostümleri sökeyim artık.
Aynı şeyi bekliyorumFilesi paylaşta kostümleri sökeyim artık.![]()