bizzat martysamanın verdigi güncelleme ile nasıl satış yapabiliyorsun. yada fixledim deyip. Başkasının ürününü eline geçti diye martysama 5.8 diyip satamazsın yasak.. haa sistem eklemişsin içine o zaman sorun yok. fakat birseyi merak ettim bunun fiyatı ne kadar acaba başkasının filesine bir sistem ekleyince kaç para ediyor merak ettim. martysama filesine uygun pet sistemin varsa kendin yaptı isen SİSTEMİ SAT FİLESİ DEGİL TAVSİYEM TABİ SİSTEM VARMI NE NEDİR BELLİ DEGİL. LÜTFEN konuya görsel fiyat dahil et. yoksa dolandırıcı gibi gözüküyorsun belirtiyim. tokatlanacak adam arıyor gibi duruyor kokuyor konu.Tamamen martysama 5.8 forumdakinden bagımsız bizzat martynin verdigi güncelleme ile birlikte bütün dosyalar satılıktır içinde martynin yaptıgı pet sistemine giymeli peti entegre ettim forumdaki giymeli pet sistemiyle alakası yoktur tamamen martynin pet sistemine uygun yaptıgım bi sistemdir won sistemi mevcuttur istediginiz gibi oyun acabilirsiniz 65 250 98 99 1 99 1 120 gibi vs
baskasının filesi diye birşey yok bende kendisinden para verip aldım ve satma hakkına sahibim cunku marty files satısını durdurdu icinde evet giymeli pet sistemini entegre edip verecegim normalde fileste giymeli pet yokbizzat martysamanın verdigi güncelleme ile nasıl satış yapabiliyorsun.. Başkasının ürününü eline geçti diye martysama 5.8 diyip satamazsın yasak.. haa sistem eklemişsin içine o zaman sorun yok. fakat birseyi merak ettim bunun fiyatı ne kadar acaba
ya sen ne anlatıyorsun ya kimi dolandırmışım ben satışta filesimde var ticari konulara girip bakabilirsin 98 99 wslik files satıyorumbizzat martysamanın verdigi güncelleme ile nasıl satış yapabiliyorsun. yada fixledim deyip. Başkasının ürününü eline geçti diye martysama 5.8 diyip satamazsın yasak.. haa sistem eklemişsin içine o zaman sorun yok. fakat birseyi merak ettim bunun fiyatı ne kadar acaba başkasının filesine bir sistem ekleyince kaç para ediyor merak ettim. martysama filesine uygun pet sistemin varsa kendin yaptı isen SİSTEMİ SAT FİLESİ DEGİL TAVSİYEM TABİ SİSTEM VARMI NE NEDİR BELLİ DEGİL. LÜTFEN konuya görsel fiyat dahil et. yoksa dolandırıcı gibi gözüküyorsun belirtiyim. tokatlanacak adam arıyor gibi duruyor kokuyor konu.
baskasının filesi diye birşey yok bende kendisinden para verip aldım ve satma hakkına sahibim cunku marty files satısını durdurdu icinde evet giymeli pet sistemini entegre edip verecegim normalde fileste giymeli pet yok
evet sistemi tamamen ben kodladım martynin filesine entegre ettim herhangi ekstra paylasılan giymeli pet gibi gereksiz bi kod eklemedim direk o sistemi giymeli pete entegre ettimLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.marysama sitesinde satış devam ediyor aslada bitmiyor bunu ögren. giymeli pet sisteminin sana ait oldugu ne malum. sistemi sat o zaman neden filesi katıyorsun. filese sistem ekleyip satabilirsin kendine birseyler katıp bu serbest fakat filese çok birsey katmıssın gibi gözükmüyorda. sistemi sen mi kodladın. veya geliştirdin ?
bende sana onu diyorum iste. satıcısın madem konunu düzelt görselini koy ne sattıgın belli degil açıklama düzgün degil. konunu düzenle. yoksa tokatlayacak adam arıyan sahtekar satıcılar gibi duruyor konu. görsellerini koy da herkes görsün. şahsen konun hiç güven vermiyor. aslında bir kullanıcı gözünden görüneni ifade ediyorum. üstelik satış konun varsadaha önceden lütfen konularını birleştir TEK SATIŞ KONUSU OLUR. HER ÜRÜNE AYRI SATIŞ KONUSU AÇMAK YASAK DİYE BİLİYORUMevet sistemi tamamen ben kodladım martynin filesine entegre ettim herhangi ekstra paylasılan giymeli pet gibi gereksiz bi kod eklemedim direk o sistemi giymeli pete entegre ettim
anlıyorum fakat alt yapıyı tekrardan kurup resim atmak istemedigim icin böyle yazıp konuyu actım fakat bizde asla dolandırma gibi birşey söz konusu olamaz ben gerek ücretli gerek ücretsiz forumda bir cok kisiye yardım etmisimdir he bana güvenmeyen olursa şayet ticari konularda 98 99 wslik files satıyorum aynı alt yapı görsellerimde mevcutbende sana onu diyorum iste. satıcısın madem konunu düzelt görselini koy ne sattıgın belli degil açıklama düzgün degil. konunu düzenle. yoksa tokatlayacak adam arıyan sahtekar satıcılar gibi duruyor konu. görsellerini koy da herkes görsün. şahsen konun hiç güven vermiyor
SATIŞ KONULARINI BİRLEŞTİRMENİ TAVSİYE EDERİM VARSA.. ÜSTELİK "alt yapıyı tekrardan kurup resim atmak istemedigim icin böyle yazıp konuyu actım" DİYORSUNDA KURACAKSIN KARDEŞ . İNSANIN YAPTIGI İŞE SAYGISI OLMALI. SEN KENDİ FİLESİNİ KURMAYA ERİNMİŞSİN. İŞ BU TİCARET BU. BENDEN SANA TAVSİYE KONULARINI BİRLEŞTİR VE GÖRSELİNİ EKLE. AKSİ HALDE ADAM TOKATLAYAN GİBİ GÖZÜKÜYORSUN. ŞAK ŞAK DİYE NEYSE BEN UYARIMI YAPTIM GERİSİNİ SEN BİLİN. BA NA NE.anlıyorum fakat alt yapıyı tekrardan kurup resim atmak istemedigim icin böyle yazıp konuyu actım fakat bizde asla dolandırma gibi birşey söz konusu olamaz ben gerek ücretli gerek ücretsiz forumda bir cok kisiye yardım etmisimdir he bana güvenmeyen olursa şayet ticari konularda 98 99 wslik files satıyorum aynı alt yapı görsellerimde mevcut
dogru diyosun fakat dolandırma felan biraz ayıp olur sahsıma yakısmaz bu zamana kadar beni tanıyan insanlarda bilir işimi temiz yapar öyle teslim ederim kimseden bu zamana kadar kötü bi yorum almadım bu konuyu diger konuma entegre ederimSATIŞ KONULARINI BİRLEŞTİRMENİ TAVSİYE EDERİM VARSA.. ÜSTELİK "alt yapıyı tekrardan kurup resim atmak istemedigim icin böyle yazıp konuyu actım" DİYORSUNDA KURACAKSIN KARDEŞ . İNSANIN YAPTIGI İŞE SAYGISI OLMALI. SEN KENDİ FİLESİNİ KURMAYA ERİNMİŞSİN. İŞ BU TİCARET BU.
teşekkür ederim bundan sonra böyle niteliksiz bi konu bidaha acmamOnca Yıl Forumlardayım Ilk Defa Tanıtımsız Bir Satış Görüyorum Bunu Yapabilmeniz Sence İnsanlar Acısında Olumlu Duruyormu Ve Bakılıyormu
Merak Ettım Her Ne Kadar Satış Hakına Sahip Olsanız 1 Foto Bir Wideo Atmanız Gerekiyor Azda Olsa
Pazardan Meyveye Bakılmadan Yiyilmez Yada Alınmaz Bu Nedenle Ufak Bir Bilgi Konunuzu Canlandıracagını Düşünüyorum İyi Forumlar
dogru diyosun fakat dolandırma felan biraz ayıp olur sahsıma yakısmaz bu zamana kadar beni tanıyan insanlarda bilir işimi temiz yapar öyle teslim ederim kimseden bu zamana kadar kötü bi yorum almadım bu konuyu diger konuma entegre ederim