- Ticaret Puanı
- 0
questler ve locele_stringler çalışmıyor böyle yazıyor. Sunucudakini değiştirdim.
Son düzenleme:
Kanka sen sistemi eklemeden sadece yazıları mı ekledin? Multi dil eklemiyorsan bile bunu eklemen gerekiyor.Sorun sadece translate.lua değil ki server to client olan uyarılar mesela item kazandın filan bunlarda LS ile gösteriyor zaten sunucu içindeki locale_string dosyasının içeriğini çekiyor clientin içindeki değil.
Packlarin içine attın mı locale_string.txtyi sonra questler içinde translate.lua için düzenlemeleri yaptın mı ?questler ve locele_stringler çalışmıyor böyle yazıyor.
23843 eklentisini görüntüle23844 eklentisini görüntüle
Locale_stringler packin içinde var sunucuda da var. Translate lua da mevcut ayarlı hepsi.Packlarin içine attın mı locale_string.txtyi sonra questler içinde translate.lua için düzenlemeleri yaptın mı ?
PythonApplication.cpp içerisini bir kontrol eder misin?Locale_stringler packin içinde var sunucuda da var. Translate lua da mevcut ayarlı hepsi.
Her şey olması gerektiği gibi.PythonApplication.cpp içerisini bir kontrol eder misin?
locale string ve okutulan questler utf-8 olmalı. @MEKA abim böyle çözdürmüştü bana kendisi marty profu![]()
ozaman sadece questler utf8 locale string eski halinde kalsın
Bu ikarus ultimate ve mali multi olan filestan başlasam nasıl olur p23 güncel diye seçmiştim ama.ozaman sadece questler utf8 locale string eski halinde kalsın
p23ten devam et bu eklediğin sistemle her türlü dil değiştirme işi kolay oluyor üzerine ikarus ultimate olanı söker eklersin. Ayrıca utf8 yerine ANSI kullanmayı dene şuan benimki ANSI hiçbir problem yaşamıyorumBu ikarus ultimate ve mali multi olan filestan başlasam nasıl olur p23 güncel diye seçmiştim ama.
Ama bu dil sorunu varken nasıl devam ediceğim.p23ten devam et bu eklediğin sistemle her türlü dil değiştirme işi kolay oluyor üzerine ikarus ultimate olanı söker eklersin. Ayrıca utf8 yerine ANSI kullanmayı dene şuan benimki ANSI hiçbir problem yaşamıyorum
Bide dil sistemini ben eklemedim indirdiğimde vardı olmayan boş 5.8 p23 varsa atarsanız onu kullanabilirim. @hasanmacitp23ten devam et bu eklediğin sistemle her türlü dil değiştirme işi kolay oluyor üzerine ikarus ultimate olanı söker eklersin. Ayrıca utf8 yerine ANSI kullanmayı dene şuan benimki ANSI hiçbir problem yaşamıyorum
locale stringi eski haline çekince düzelmedi mi? marty linki atamam burada yasakBide dil sistemini ben eklemedim indirdiğimde vardı olmayan boş 5.8 p23 varsa atarsanız onu kullanabilirim. @hasanmacit
Maalesef düzelmedi şimdi yaptım.locale stringi eski haline çekince düzelmedi mi? marty linki atamam burada yasak
Burda demek istediği locale_quest.txt vs onları utf8 çevireceksin locale packında server tarafındaki translate.lua vs bu şekilde olacak
Çevirdim fakat olayın onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum direkt sistem eksik benceBurda demek istediği locale_quest.txt vs onları utf8 çevireceksin locale packında server tarafındaki translate.lua vs bu şekilde olacak23852 eklentisini görüntüle
ozaman eski sürümlerden birinden translate lua bul onu kullanÇevirdim fakat olayın onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum direkt sistem eksik bence![]()
Sorun sadece translate.lua değil ki server to client olan uyarılar mesela item kazandın filan bunlarda LS ile gösteriyor zaten sunucu içindeki locale_string dosyasının içeriğini çekiyor clientin içindeki değil.ozaman eski sürümlerden birinden translate lua bul onu kullan
tamam bende diyorum ki ya eski usul yazılı txtleri kullan ya da sistemi ekleSorun sadece translate.lua değil ki server to client olan uyarılar mesela item kazandın filan bunlarda LS ile gösteriyor zaten sunucu içindeki locale_string dosyasının içeriğini çekiyor clientin içindeki değil.
Hee paylaşılan filesteki malinin çoklu dil sistemi sorunsuz mu sorunsuzsa ekleyebilirimtamam bende diyorum ki ya eski usul yazılı txtleri kullan ya da sistemi ekle![]()