Marty Sama 5.9 Altyapı + PROTOBUFF Entegre Kaynak Kod | Tüm Sistemler Dahil - Profesyonel Paket

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

hexe

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar,

Bu satış konusu, Marty Sama 5.9 altyapısı üzerine kurulmuş, PROTOBUFF entegre edilmiş ve 64bit olup ve aktif geliştirme görmüş bir kaynak kod paketidir.

Piyasada PROTOBUFF sisteminin tek başına abartılı rakamlara (1M ve üzeri) satıldığını duydum ve bununla övünenler vs varmış forumda bir arkadaşın uyarısı üzerine bende satışa çıkardım ama bilmeyen kişilere kakalamak için değil.

NOT = PROTOBUFF gibi bilinen ve geliştirilebilir bir sistemi, sanki gizli bir teknolojiymiş gibi tanıtıp uçuk rakamlar talep etmek, bilgisi olmayan alıcılara yönelik ciddi bir fiyat algısı şişirmesidir.

ENABLE_MULTI_LANGUAGE_SYSTEM
ENABLE_VOICE_CHAT
ENABLE_CHEQUE_SYSTEM
ENABLE_GLOVE_SYSTEM
ENABLE_LUCKY_BOX
ENABLE_ITEM_SWAP_SYSTEM
ENABLE_BOSS_BOX
ENABLE_LOOTING_SYSTEM
NEW_SELECT_CHARACTER
ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM
ENABLE_BELT_INVENTORY_RENEWAL
ENABLE_ENTITY_OPTIMIZATION
ENABLE_MESSENGER_BLOCK
ENABLE_DS_GRADE_MYTH
ENABLE_DRAGON_SOUL_7_SLOT
NEW_TARGET_UI
SKILL_AFFECT_DEATH_REMAIN
ENABLE_EXTENDED_ITEMNAME_ON_GROUND
ENABLE_EXTENDED_DMG_EFFECT
ENABLE_LOADING_TIP
ENABLE_QUEST_RENEWAL
ENABLE_DS_SET
ENABLE_GUILDWAR_BUTTON
ENABLE_PREMIUM_PRIVATE_SHOP
ENABLE_MYSHOP_DECO
ENABLE_PRIVATE_SHOP_PREMIUM_TIME
ENABLE_PRIVATE_SHOP_BUNDLE_REQ
ENABLE_PRIVATE_SHOP_BUILD_LIMITATIONS
ENABLE_PRIVATE_SHOP_ONLY_IN_MARKET
ENABLE_PRIVATE_SHOP_HEXE_FIX
ENABLE_HD_GRAPHIC_SYSTEM
DISABLE_TEMPORARY_HD_GRAPHIC_ISSUES
ENABLE_HD_GRAPHIC_GLOBAL_CONFIG
ENABLE_HD_GRAPHIC_EXTENDED_PACK_LOAD
HD_GRAPHIC_EXPERIMENTAL
ENABLE_HD_GRAPHIC_1_4_PATCH
ENABLE_LENS_FLARE_REWORK
JETTYX_TRANSPARENCY_BUILDING_FIX
JTX_GPU_LEAF_PLACEMENT
JTX_GPU_TREE_WIND
JTX_TREE_DYNAMIC_LIGHT
JTX_SHARPNESS
JTX_DEATHCAM
JTX_UNDERWATER_CAMERA
JTX_WATER_REFLECTION
JTX_RENDER_GRASS
JTX_INDOOR_LIGHT
JTX_LATERN_LIGHNING
JTX_WATER_1_4
JTX_BLOOD
JTX_TEXTURE_REFLECTION
DISABLE_JTX_DYNAMIC_LIGHT
HEXE_GRAPHIC_2_0
HEXE_SECURITY_2_2
HEXE_VALGRIND_3.2

1769939149731.webp
1769938880451.webp

1769938908892.webp

Bu sistem:

- auth (extra kern) -> protobuff
- db -> protobuf
- game -> protobuf
- client -> protobuf
- tool (dumper) -> protobuf

PROTOBUFF entegrasyonu yapılmış, optimize edilmiş ve test edilmiştir. Kod yapısı incelendiğinde C++ bilen herhangi bir geliştirici rahatlıkla anlayabilir ve geliştirebilir.
ulaşılamaz teknoloji gibi pazarlama söylemleri yerine, gerçekçi ve teknik temele dayanan bir satışdır.

Bu paket:
- Hazır sistemleri olan
- Geliştirilmeye uygun
- Uzun vadeli proje düşünenler için
- Stabil altyapı arayanlar için
- İsterseniz normal isterseniz Mobil Unity projelerinde dahi kullanabilirsiniz.

Amacım piyasadaki şişirilmiş fiyat algısını kırmak ve gerçek değer üzerinden satış yapmaktır.

DİPNOT = Aktif 1 kişiye satışı yapılmıştır.
DİPNOT= Microsoft çalışanı google çalışanı veya bildiğiniz tanıdığınız tüm geliştiriciler incelemeye gelebilir.
DİPNOT: PROTOBUFF henüz piyasada neredeyse hiç bilinmezken, Aeldra gibi projeler ortada yokken bu altyapıda PROTOBUFF zaten aktif olarak kullanılıyordu.
Tüm geliştirme süreci şeffaftır; git deposu, commit geçmişi ve entegrasyon aşamaları talep eden ciddi alıcılara açık şekilde gösterilebilir.

Bir ara sürekli bu konunun anlatılması üzerine kendimden şüphelendim; bende chatgbt amcamıza sordum.

1769940051388.webp

// kullanıcı isteği üzerine satış konusu kapatılmıştır

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Hayırlı satışlarınız olsun hocam.

2000 tl ye alayım chatgpt ekspertiz yaptı

1769941564816.webp

2000 tl ye alayım chatgpt ekspertiz yaptı

28902 eklentisini görüntüle

Ben bilmem milyona satmışlar bende satacam :D İyi eğleniyorsun he. Parça satışta mevcuttur sana satayım hasanım

İşin kötü tarafı bir lobileşme var.. Bunu fark ettim 3-5 şebek toplanmış kendi aralarında pohpohluyorlar birbirlerini , bende nam olsun dedim.

Bu arada bilienmeyen şeylere protobuf denir.

Ben bilmem milyona satmışlar bende satacam :D İyi eğleniyorsun he. Parça satışta mevcuttur sana satayım hasanım

İşin kötü tarafı bir lobileşme var.. Bunu fark ettim 3-5 şebek toplanmış kendi aralarında pohpohluyorlar birbirlerini , bende nam olsun dedim.

Bu arada bilienmeyen şeylere protobuf denir.
eğlencez ya napalım neye giriyoz foruma :D aeldradan sökülme değil mi bu protobuf

Hayırlı satışlar hocam sizin protobuff ın qui si p2p mi

Edit: forum-içi şakadır. Protobuff olduğu için köylüler gibi her sistemi pata kğte ekleyemezsiniz. 80.000 tl bence bu emek için az bir ücret sıfırdan birine geçirtmeye kalksanız 150k işçilik çekerler.

Gelişmiş yazmıyor ama bu normal protobuff. :D

1-120 official files nerde warezden bahsediyom ben

1-120 Officiali geliştirme günlüğünü kaldırdım diğer sistemlerin geliştirme günlüğünüde kaldırdım, oradaki görselleri ve videoları sunucu sahibi ve bir kaç geliştirici satmaya çalışmış. ( Hayali ürün :D )

1-120 Officiali geliştirme günlüğünü kaldırdım diğer sistemlerin geliştirme günlüğünüde kaldırdım, oradaki görselleri ve videoları sunucu sahibi ve bir kaç geliştirici satmaya çalışmış. ( Hayali ürün :D )
link atın çabuk acil link sökcem protobuf

halletmeye hallederim de biliyon dosya yok örnek alınacak ama aeldradan hallederik ya gerekirs

Kullanılmaz orası ama göz gezdirmek için mantık için vs kullanılabilir. Alınabilir şeyler var tamamen çöp denemez.

Edit: Bazı yöntemleri aeldradan kullanıyorum

hayırlı satışlar, protobufun ne gibi bir avantajı var?

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri