Yardım MAPTAN SUNUCU PATLATMA

• Konuyu açan Konuyu açan mertcanayhan06
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 20
  • Gösterim Gösterim 264
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

mertcanayhan06

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Konu başlıklarını tamamen büyük harfle yazmayınız.
Arkadaşlar merhaba sizin bilginize dayanarak bir soru sormak istiyorum.

" x " bir warez filesi geliştirmekteyiz. Ve bu files bazı kendini uyanık sanan arkadaşların elinde olup kendileri herşeyi biliyor ya :) sunucu açtılar sonra bende tamamen dost bir şekilde mesaj attım hocam hayırlı olsun gibisinden konuşmalar başladı ve aynı filesi geliştirdiğimi söyledim bana cevabı aynı şu şekilde oldu

- DESENE PATLATMALIK SUNUCU GELİYOR DİYE

Bende bunun üstüne nerden patlatıcan diyince biraz laf aldım ağzından maplardan dedi tabi söylemek zorunda değil.
bende bunun üstüne tüm mapları map editör ile gezdim çok bir bilgiye sahip olmadığım için arada bir fark göremedim.
bir kaç yerden daha tehtit yedim ama onları halletmiştim ( Örn: Cube'de pythonla sınırsız item gibi ) Fixi Attık tabi.
ama maplarda harici birşeye karşılaşmadım ama içimde bir endişe oldu tabi okadar emek verdik :)

(ASIL SORU)

Ben bu mapları değiştirsem bu arkadaşların oraya koyduğu Obje vs. gibi şeyleri (Mysql,Game,Account) gibi sıfırlamaya yönelik olan şeylerin önüne geçermiyim ?
Veya bu kötü amaçlı yazılmış bazı questler duydum işte belli bir nick belirleniyor o nick ile giriş yapınca bazı şeylere saldırı yapılabiliyor bunun önüne geçmek gene bir tık kolay tüm questleri inceleriz.

Ama bu map olayı tamamen tat tuz bırakmadı çözüm bilen vs. varsa yoruma yazarsa mutlu olurum.
Herkese iyi forumlar :)

Anlamazlar ama forumlarda 100lerce konu var illaki birisine denk gelip denerler. İş inada binince uğraşırlar. Ama dediğim gibi şuan aktif oalrak oyun oynaatn hatta işinin uzmanı olan oyun açan arkadaşların bile fileslerinde açık bug olabiliyor. Günün sonunda 2011 altyapısına sahip oyunlar. O yüzden çok takma sen işine odaklan.
Valla reis tohuma para saymadık en fazla gelir vururlar yedek yükler devam ederiz yapacak bir durum yok :))

Geri