Çözüldü Map Sorunu

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

mertcanayhan06

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Agalar Merhabaa Kolay gelsin köyde böyle mapa sabitlenmiş boş pazarlar var gerekli yerlere baktım ama herhangi gibi bir kaynak bulamadım tahminime göre mapın üstüne yapılmış köyü değiştirmeye çalıştım bir ton hata aldım files bilen vardır illaki bu konuda yardımcı olacak bir baba yiğit varmı
Ekran görüntüsü 2025-09-16 000530.webp
:poster_sss::poster_sss::rock:

Emin değilim fakat world editorle eklenmiş olsalardı statik gölgeleri olurdu diye düşünüyorum. Ama fotoda hiçbir pazarın gölge belirtisi bile yok.
Server taraflı bir işlem olabilir.. Pazarların yanında /p komutunu yazmayı denedin mi? Eğer bu komutu yazınca çevrendeki pazarlar kayboluyorsa server tarafından regen.txt veya npc.txt içinden mob olarak eklenmiş olabilirler.

Mape pazar sabitlemek nedir :d
Tamamen saçmalık online fazla gözükse diye yapmıcakları şey yok
Emin değilim fakat world editorle eklenmiş olsalardı statik gölgeleri olurdu diye düşünüyorum. Ama fotoda hiçbir pazarın gölge belirtisi bile yok.
Server taraflı bir işlem olabilir.. Pazarların yanında /p komutunu yazmayı denedin mi? Eğer bu komutu yazınca çevrendeki pazarlar kayboluyorsa server tarafından regen.txt veya npc.txt içinden mob olarak eklenmiş olabilirler.
Denedim reisim npc mob regen gibi yerlerde maalesef yok

Property dosyasından shadowflag kısmını 0 yaparak gölgeyi kapatmış olabilirler veya sabitledikten sonra insert tuşuna basmamış olabileceklerini tahmin ediyorum. ^^

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri