Yardım map bozukluğu

• Konuyu açan Konuyu açan selman01234
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 22
  • Gösterim Gösterim 312
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
Aynı durum bende de mevcut full terimin render kurup önüne geçmiştim ama çok fazla fps düşmesi sağlıyordu o yüzden bu şekilde bıraktım çözüme kavuşursa benim de olduğu gibi bir çok kişinin işine yarayacaktır

Locale map / map / texture / terainmaps / evorentmenleri degistirmeyi denedinizmi ben onlardan oldugunu dusunuyorum en son olarak sunucu kısmında ya settingleri ve property yenileyin yada eski yedeginiz mevcut ise yukleyin

hocam elinizdeki fileste öyle bir sorun yoksa dediğiniz dosyaları paylaşır mısınız rica etsem
Nebisenol paylasmıs oldugu alt yapı kullanarak yolla cıkabilirsiniz eger mainline kullanıyorsanız kullanmıyorsanız ise martzaman filesin alt yapısı indirerek texture map sunucu tarafında sentting ve property dosyalarinı yeniliyerek sorunu ortadan kaldıracagını dusunuyorum eger yapamazsınız aksam musait oldugum vakit birlikte cozumleme getirelim

dediğiniz
Nebisenol paylasmıs oldugu alt yapı kullanarak yolla cıkabilirsiniz eger mainline kullanıyorsanız kullanmıyorsanız ise martzaman filesin alt yapısı indirerek texture map sunucu tarafında sentting ve property dosyalarinı yeniliyerek sorunu ortadan kaldıracagını dusunuyorum eger yapamazsınız aksam musait oldugum vakit birlikte cozumleme getirelim
altyapıyı indiriyorum deneyecem olmazsa tekrar yazarım hocam

Geri