- Ticaret Puanı
- 0
uzaklaştırınca mapın yarısı gidiyor mapın tamamının görünmesi için ne yapabilirim
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
konunun biri eksik olduğu için kapatılmış ötekide yaptım ama 1000 den falza hata verdiBozukluk değil render mesafesiyle ilgili diye düşünüyorum optimizasyon anlamında sorun yaratabilir bilginize. Şu 2 konuya bakabilir misiniz ?
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
bilen yok mu acabaBunun fixi vardı map sorunu değil
aşırı derecede sis oluyor sis loglarını sıfır yapmıştımsistem seçeneklerinden GPU seçip dener misin
Pyungmoo duman altı olmuş bu ne böyleaşırı derecede sis oluyor sis loglarını sıfır yapmıştım
yinede bozukluklar var
CPU da böyle gözüküyor GPU da sis yok ama map bozukluğu geçmiyoraşırı derecede sis oluyor sis loglarını sıfır yapmıştım
yinede bozukluklar var
henüz bilen biri yok malesefAynı durum bende de mevcut full terimin render kurup önüne geçmiştim ama çok fazla fps düşmesi sağlıyordu o yüzden bu şekilde bıraktım çözüme kavuşursa benim de olduğu gibi bir çok kişinin işine yarayacaktır
malesef söküm işlemi yapacak kadar bilgi sahibi değiliimFull terrain için zenaristen sökebilirsiniz
Zenaristali full terrian farklı bir işe yarıyor bu konudaki değilFull terrain için zenaristen sökebilirsiniz
hocam elinizdeki fileste öyle bir sorun yoksa dediğiniz dosyaları paylaşır mısınız rica etsemLocale / texture / terainmaps / evorentmenleri degistirmeyi denedinizmi ben onlardan oldugunu dusunuyorum
Nebisenol paylasmıs oldugu alt yapı kullanarak yolla cıkabilirsiniz eger mainline kullanıyorsanız kullanmıyorsanız ise martzaman filesin alt yapısı indirerek texture map sunucu tarafında sentting ve property dosyalarinı yeniliyerek sorunu ortadan kaldıracagını dusunuyorum eger yapamazsınız aksam musait oldugum vakit birlikte cozumleme getirelimhocam elinizdeki fileste öyle bir sorun yoksa dediğiniz dosyaları paylaşır mısınız rica etsem
altyapıyı indiriyorum deneyecem olmazsa tekrar yazarım hocamNebisenol paylasmıs oldugu alt yapı kullanarak yolla cıkabilirsiniz eger mainline kullanıyorsanız kullanmıyorsanız ise martzaman filesin alt yapısı indirerek texture map sunucu tarafında sentting ve property dosyalarinı yeniliyerek sorunu ortadan kaldıracagını dusunuyorum eger yapamazsınız aksam musait oldugum vakit birlikte cozumleme getirelim