Çözüldü Madenler hk.

• Konuyu açan Konuyu açan aranx
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 116
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

aranx

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Madenlerin src üzerinden editlendiğini biliyorum hp vb açısından, ancak elimde src ulaşımı yok alternatif olarak madenler 10dkda bir silinip tekrar spawn olsun diye düşündüm ancak bunun nasıl yapılacağı ile ilgili bir fikrim yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çözüm
char.cpp'de arat
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
m_pkMiningEvent = event_create(kill_ore_load_event, info, PASSES_PER_SEC(number(7 * 60, 15 * 60)));

düzenle (10 dakikaya ayarlıdır)
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
m_pkMiningEvent = event_create(kill_ore_load_event, info, PASSES_PER_SEC(10 * 60));
char.cpp'de arat
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
m_pkMiningEvent = event_create(kill_ore_load_event, info, PASSES_PER_SEC(number(7 * 60, 15 * 60)));

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
m_pkMiningEvent = event_create(kill_ore_load_event, info, PASSES_PER_SEC(10 * 60));

Çözüm
char.cpp'de arat
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
adamın elinde src yokmuş reis
quest ile yapamazsınız.

regen içindendi sanırım data dosyalarından olabilir bir ara hepsini kaldırmıştım tam hatırlayamıyorum nerdeydi group.txt veya group_group.txt içinde bir madenleri arat o blokları tarat klasör içinde

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri