M2 HACKFIX ✅(Açık Kaynak Geliştirme Proje)

• Konuyu açan Konuyu açan Grafik3r
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 0
  • Gösterim Gösterim 92

Grafik3r

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0

Hangi Hilelere Karşı Savaşır?

• Işınlanma ve Hız (Speed/Teleport): Bir yerden bir yere imkansız bir hızla gitmeye çalışanları yakalar.
  • Hızlı Vurma (7x/Wait Hack): Kılıcı normalden daha hızlı sallayanları veya etrafındaki her şeye aynı anda vuranları saniyeler içinde tespit eder.
  • Uzaktan Vurma (Range Hack): Kılıcıyla 10 metre ötedeki slotu kesmeye çalışan "hayalet" vuruşları engeller.
  • Duvarlardan Geçme (Wallhack): Dağların içinden geçen, binaları yok sayan oyuncuları durdurur.
  • Otomatik Toplama ve Çekme (Mob Lock): Canavarları ekrana kilitleyip yerinden kıpırdamadan kasan botları fark eder.

Güncelleme:​

Mevcut Dosyayı daha önce paylaşmıştım fakat sayfada güncelleme yapamayınca yeni bir başlıkta konu açmak zorunda kaldım. Sistemi daha rahat geliştirmek adına Singleton yapıya dönüştürerek Hook modeline dönüş yaptım. Çünkü her sayfada ayrı ayrı kod çalışması oldukça zor oluyordu. Hem deneme amaçlı kuracak arkadaşlara, hem de Geliştirmek isteyen arkadaşlara kolaylık olur diye düşündüm :) Aslında Diff koda çevirmiştim fakat herkes Martysama kullanmadığı için yine manuel eklemeli bıraktım.

Ektra olarak; SQL yapıdan çıkarak Core bölümlemeli günlük bazda log tutan txt modeline dönüş yaptım. WallHack'te false pozitive sorunu olasılığı ve normal oyuncuyu üzmemek adına ImmunityTime eklemiştim. Ama gördüm ki bu boşluktan yararlanarak WallHack ile ilerlemek daha fazla mümkün oluyor bu yüzden bu bölümü kaldırdım. Artık WallHack protokolü daha katı kurallarla çalışacak. Yeni düzenlemeler yaptıkça güncelleme atarım arkadaşlar.

Dosya Eklentileri

• HackFix Full Yonetim.7z
    HackFix Full Yonetim.7z
    12,8 KB · Gösterim: 5
Son düzenleme:
Geri