Yardım Login

• Konuyu açan Konuyu açan hako26
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 129
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

hako26

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, Client / Pack - Yeni Login Select İnterface Psd Dahil paylaşılan sistemi kurdum ama syserr alıyorum anladıgım kadarıyla dosya eksik elinde olan atabilirmi rica etsem?

syserr

0401 21:35:00343 :: Failed to load script file : jack_work/code/ui_poccix_login.py
0401 21:35:00343 :: error : No file or directory
0401 21:35:00344 ::
ui.py(line:4468) LoadScriptFile
system.py(line:192) execfile
system.py(line:161) Run
system.py(line:176) __LoadTextFile__
system.py(line:61) __init__

LoadScriptFile1 - <type 'exceptions.IOError'>:No file or directory

0401 21:35:00344 :: ============================================================================================================
0401 21:35:00344 :: Abort!!!!

0401 21:35:00344 ::
introLogin.py(line:127) __LoadScript
ui.py(line:4474) LoadScriptFile
exception.py(line:36) Abort

poccix_login.py ## __LoadScript.LoadScriptFile - <type 'exceptions.SystemExit'>:

0401 21:35:00344 :: ============================================================================================================
0401 21:35:00344 :: Abort!!!!

Çözüm
kral bu logını ben kurmustum daha once bu tur dosyalar genel olarak dosya sokmelerden kaynaklanıyor arkadaşın paylaşımı kotulemek gıbı olmasın ozur dılıyorum asıl orjınal dılı yapısı ıngılızce yapı orjınalı paylaşacam sen kendıne turkcelestırme yaparsın yada dıger logın ıle karsılaştırma yaparak duzenleme yapabılırsın ondan oturu bu sorunlarla bende karsılaştım fakat bu tur hatalarla ılgılenmek sabır ıster al 1-1 aynısı tam dosya ona gore ekleme yapıp kanıt atarsan arkadaşlardan faydalanır

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Aslında paylaşıldı sorun dosya adını farklı arıyor olması.root\jack_work\code dizininde py dosyalarının adındaki jack yerine poccix yazmanız yeterli olacaktır.

kral bu logını ben kurmustum daha once bu tur dosyalar genel olarak dosya sokmelerden kaynaklanıyor arkadaşın paylaşımı kotulemek gıbı olmasın ozur dılıyorum asıl orjınal dılı yapısı ıngılızce yapı orjınalı paylaşacam sen kendıne turkcelestırme yaparsın yada dıger logın ıle karsılaştırma yaparak duzenleme yapabılırsın ondan oturu bu sorunlarla bende karsılaştım fakat bu tur hatalarla ılgılenmek sabır ıster al 1-1 aynısı tam dosya ona gore ekleme yapıp kanıt atarsan arkadaşlardan faydalanır

Çözüm

Düzenlenmiş halde paylaşmıştım aslında link kırıldığı için başka siteden çekip upload ettim. Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler hocam.

rıca ederım konu cözüldüyse ısaretlersenız sevınırım en azında lazım olan arkadaşların faydasınada olur ıyı forumlar dılerım

Geri