Yardım Login ve Loading Ekran Görüntüleri

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

murphy

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Arkadaşlar, login ekranı ve loading ekranları resimlerini değiştirmek istiyorum. locale/tr dizininde login.jpg diye bir image var ama benim login ekranımdaki görüntüyle alakası yok. acaba oyun login ve loading ekranlarını başka nerden çekiyor olabilir.

intrologin içinden çekiyor olablir oraya da bir göz at filesten filese değişiklik gösteriyor . Fazla uğraşmak istemezsen dosyalarında çeken dosya adı neyse onu arat bulursun

intrologin içinden çekiyor olablir oraya da bir göz at filesten filese değişiklik gösteriyor . Fazla uğraşmak istemezsen dosyalarında çeken dosya adı neyse onu arat bulursun
bende cogu şeyi root dan çeker haklı olabilirsiniz hocam rootdaki intrologin dosyamı paylaşıyorum.

Dosya Eklentileri

burada yok dediğim gibi loginwindow dosyasını veya loadingwindow dosyasını tekrardan kontrol et eğer işin içinden çıkamazsan istediğin bir görseli o konuma atıp o resmi çektir bakalım bi değişiklik olacak mı ? diğer dosyaları vesaire görmediğim için tam bir şey diyemiyorum deneyerek anlarsın

Kimi dosyalar locale den ceker kimi dosya etc den ceker buyuk ihtimal etcden cekiyor mainline olarak soyluyorum anlatımınız main de oldugunu dusunuyorum martsama ise locale den cekiyordur ondan oturu login uyusmazlıgı ise var ise cozunurluk desteklemedigi icin onu paint dosyasında yukseltebilirsiniz suan ben etc tarafında kullanıyorum ornegin istege baglı yani

Kimi dosyalar locale den ceker kimi dosya etc den ceker buyuk ihtimal etcden cekiyor mainline olarak soyluyorum anlatımınız main de oldugunu dusunuyorum martsama ise locale den cekiyordur ondan oturu login uyusmazlıgı ise var ise cozunurluk desteklemedigi icin onu paint dosyasında yukseltebilirsiniz suan ben etc tarafında kullanıyorum ornegin istege baglı yani
marty sama 5.8 ama locale tr dizindeki login.jpg ile bendekinin alakası yok hocam

Geri