SULEYMAN BOZOK
ANKA2 RINAMT2 65-250 PROJESINE HAKIM OLAN [ DEV ]
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
- Ticaret Puanı
- 0
Kendi login ekran sistemimi altyapıma ekledim. Kanal seçimi ve butonlarla ilgili hiçbir sorun yok, her şey düzgün çalışıyor. Yedeğimde olan introLogin.py dosyamı da karşılaştırarak tek tek eklemeler yaptım, kodları kıyasladım.
Ancak login işleminde “bağlanıyorsunda kalma” sorunu devam ediyor. Bu sorunu detaylıca inceledim. Test amaçlı yedekteki introLogin.py dosyasını kullanınca sorun olmuyor, yani yanıt geliyor; ama kendi yaptığımda sorun yaşanıyor bu konula İlgili bazı Konular Açılmış Yeterince Bilgi Olmadıgı İçin Öyle Kaldım
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rar Dosyasında Mevcut Olan Şuankı İslem Yaptıgım İntrologın Dosyası Herhangi Bir Sysr Hatasıda Yok Hersey Çalısıyor Fakat Sadece Bağlanıyorsunda Kalıyor Teşekürler
Ancak login işleminde “bağlanıyorsunda kalma” sorunu devam ediyor. Bu sorunu detaylıca inceledim. Test amaçlı yedekteki introLogin.py dosyasını kullanınca sorun olmuyor, yani yanıt geliyor; ama kendi yaptığımda sorun yaşanıyor bu konula İlgili bazı Konular Açılmış Yeterince Bilgi Olmadıgı İçin Öyle Kaldım
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rar Dosyasında Mevcut Olan Şuankı İslem Yaptıgım İntrologın Dosyası Herhangi Bir Sysr Hatasıda Yok Hersey Çalısıyor Fakat Sadece Bağlanıyorsunda Kalıyor Teşekürler
Dosya Eklentileri
Son düzenleme: