Çözüldü Login Ekranı Baglanıyorsunda Takılı Kalması

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 65-250 PROJESINE HAKIM OLAN [ DEV ]
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Kendi login ekran sistemimi altyapıma ekledim. Kanal seçimi ve butonlarla ilgili hiçbir sorun yok, her şey düzgün çalışıyor. Yedeğimde olan introLogin.py dosyamı da karşılaştırarak tek tek eklemeler yaptım, kodları kıyasladım.

Ancak login işleminde “bağlanıyorsunda kalma” sorunu devam ediyor. Bu sorunu detaylıca inceledim. Test amaçlı yedekteki introLogin.py dosyasını kullanınca sorun olmuyor, yani yanıt geliyor; ama kendi yaptığımda sorun yaşanıyor bu konula İlgili bazı Konular Açılmış Yeterince Bilgi Olmadıgı İçin Öyle Kaldım

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Rar Dosyasında Mevcut Olan Şuankı İslem Yaptıgım İntrologın Dosyası Herhangi Bir Sysr Hatasıda Yok Hersey Çalısıyor Fakat Sadece Bağlanıyorsunda Kalıyor Teşekürler

Dosya Eklentileri

• 1.webp
    1.webp
    121,2 KB · Gösterim: 41
  • intrologin.rar
    intrologin.rar
    10,3 KB · Gösterim: 2
Son düzenleme:
Çözüm
Öncelikle İlginiz İçin Teşekür Ederim Hocam Çok Saqolun Var Olun Sorunun Kaynagı
İntrologin.py:
Genişlet Daralt Kopyala
        if self.IS_TEST:
            try:
                addr=loginInfo["addr"]
                port=loginInfo["port"]
                account_addr=addr
                account_port=port

net.SetMarkServer(addr, port)
                self.__SetServerInfo(locale.CHANNEL_TEST_SERVER_ADDR % (addr, port))
            except:
                try:
                    addr=serverInfo.TESTADDR["ip"]
                    port=serverInfo.TESTADDR["tcp_port"]

self.__SetServerInfo(locale.CHANNEL_TEST_SERVER)
                except:
                    import exception...
Merhabalar,
Yaptığınız değişikliği anlayabilmek adına eski halini ve yeni halini eklermisiniz konuya. Winmerge gibi programlarla karşılaştıralım sorunun nerde olduğunu daha iyi anlarız.

hocam ben en az 10 sefer söküp taktım karsılastırdım 2 fılesımede uyguladım sorun yoktu bundan neden sorun yaratıyor onuda anlamıs degılım ya ekleme yaparım butunlar calısmaz oyuna gırer yada oyun kompıle calısır butonlar calısmaz cok farklı bır evrım gecıyorum bu fıleste:) şaka gıbı gereklı get text defılenelerıde ekledım çözemedım yanı dılersenız bır göz atın musaıtsenız eger

Dosya Eklentileri

hocam ben en az 10 sefer söküp taktım karsılastırdım 2 fılesımede uyguladım sorun yoktu bundan neden sorun yaratıyor onuda anlamıs degılım ya ekleme yaparım butunlar calısmaz oyuna gırer yada oyun kompıle calısır butonlar calısmaz cok farklı bır evrım gecıyorum bu fıleste:) şaka gıbı gereklı get text defılenelerıde ekledım çözemedım yanı dılersenız bır göz atın musaıtsenız eger
Hocam şuan mobildeyim.
Karşılaştırma yaptım ama arasında çok fark var.
Screenshot_20250610-145805_Chrome.webp

Muhtemelen birbiriyle uyumsuzlar, kodlar çalışsa bile eksik kısımlar olduğu için sunucuya bağlanamıyor. Eve geçince pcden detaylı inceleyeceğim. Eğer o zamana kadar çözüme ulaşmassanız mutlaka dönüş yaparım.

Bu arada metin1 değiştirililmiş dosya, metin2 ise orjinal dosya.

Tmmdr hocam ilginiz tesekur ederim ilk attıgim dosya kod ekledigim ve duzenleme yaptigim dosya son attıgımız dosya ise hic ekleme yapılmamıs dosya anlatimıda mevcut ona gerek duymadım bir yandada bakarım artık sorun neyden kaynaklı elbette bir yerde gorunecek

Tmmdr hocam ilginiz tesekur ederim ilk attıgim dosya kod ekledigim ve duzenleme yaptigim dosya son attıgımız dosya ise hic ekleme yapılmamıs dosya anlatimıda mevcut ona gerek duymadım bir yandada bakarım artık sorun neyden kaynaklı elbette bir yerde gorunecek
Sanırım editlediğiniz dosyaya hesap kayıt sistemi eklediniz diğer kodlar aynı olmalı. Buna göre dikkat ederek kontrol edicem.

Öncelikle İlginiz İçin Teşekür Ederim Hocam Çok Saqolun Var Olun Sorunun Kaynagı
İntrologin.py:
Genişlet Daralt Kopyala
        if self.IS_TEST:
            try:
                addr=loginInfo["addr"]
                port=loginInfo["port"]
                account_addr=addr
                account_port=port

self.__SetServerInfo(locale.CHANNEL_TEST_SERVER_ADDR % (addr, port))
            except:
                try:
                    addr=serverInfo.TESTADDR["ip"]
                    port=serverInfo.TESTADDR["tcp_port"]

self.__SetServerInfo(locale.CHANNEL_TEST_SERVER)
                except:
                    import exception
                    exception.Abort("LoginWindow.__LoadLoginInfo - ????? ??? ????")

else:
            addr=loginInfo.get("addr", "")
            port=loginInfo.get("port", 0)
            account_addr=loginInfo.get("account_addr", addr)
            account_port=loginInfo.get("account_port", port)

locale = loginInfo.get("locale", "")

if addr and port:

if locale == "ymir" :
                    net.SetServerInfo("?? ??")
                    self.serverInfo.SetText("Y:"+addr+":"+str(port))
                else:
                    net.SetServerInfo(addr+":"+str(port))
                    self.serverInfo.SetText("K:"+addr+":"+str(port))

bitmiş olan projemdekı ıntrologın.py dosyasını karsılastırdım fark ettıgım olay IS_TEST: kodu bu kodda tanımlı olmadıgı Fılesımde paylaşmış oldugum kısmı sılıp kendı orjınal dosyamla uyarlama yaparak sorun gıderıldı konu kapatılabılır saygılarımla

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri