Çözüldü log hatası

• Konuyu açan Konuyu açan selman01234
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 102
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

selman01234

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
mob target info ekledikten sonra oyunu açmaya çalıştığımda öyle bir hata alıyorum daha öncede başıma gelmişti eklediğim sistemden kaynaklı değil hata bence ama hatayı neyden dolayı veriyor anlamadım toplu sil sat eklerkende aynı hatayı almıştım bu hatayı nasıl çözerim yardımınız için teşekkürler

Tekrar ekleme ile uğraşma eklediklerini gözden geçir anlatım metininden. Aynı sistem ekli bir dosya varsa oradan karşılaştır daha kolay olur.

Tekrar ekleme ile uğraşma eklediklerini gözden geçir anlatım metininden. Aynı sistem ekli bir dosya varsa oradan karşılaştır daha kolay olur.
ekli dosyalardan ve anlatımla birebir gözden geçirdim ama dediğim gibi sorun eklediğim sistemle alakalı değil altyapı ile ilgili olduğunu düşünüyorum eksik kod mu var bi yerde anlamadım

Ücretli satıyor bi mob target ekleyememiş mi altyapısına :) Neyse Destek veriyorsa iletişime geç derim eğer o dosyalardan kaynaklıysa kendiside bu hatayı elbet görmüştür dosyalarında. Olmadı başka bir mob target ekle.

mob target info ekledikten sonra oyunu açmaya çalıştığımda öyle bir hata alıyorum daha öncede başıma gelmişti eklediğim sistemden kaynaklı değil hata bence ama hatayı neyden dolayı veriyor anlamadım toplu sil sat eklerkende aynı hatayı almıştım bu hatayı nasıl çözerim yardımınız için teşekkürler

ben py dosyasında bozuk yanlış bir kelime vs. diye anladım ama

ben py dosyasında bozuk yanlış bir kelime vs. diye anladım ama
Hallettik anydesk üzerinden. Localeinfo dediğin gibi çöplük gibi bozuk karakter kaynıyordu. Temiz dosyadan çekip tekrardan düzenleyince sorun çözüldü.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri