- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sorunum var: Razuning V5 kullanıyorum ve nesne market sistemi ekledim, diyelim /reload z yazdım ve nesne marketi yeniledim, altta "İtem shop yenilendi" yazması gerekirken sadece o cümlenin kodu olan 990 yazıyor aşağıdaki şekilde, ya da diyelim bir item aldım yine aynı şekilde aşağıda sayısal karşılıklarını yazıyor. Filezilla'da locale/turkey/ kısmındaki locale_string.txt kısmına gerekli eklemeleri yaptım, pack'ta locale kısmında ya da root vb yerlerde locale_string.txt yoktu benim, filezilla'dakini locale pack'ına atıp da denedim yine aynı, sorun neyden kaynaklanıyor?
locale_string.txt kısmında şu şekilde ekli bunlar, acaba renk kodlarından dolayı mı böyle yapıyor diyip renk kodlarını kaldırıp 990'u böyle denedim yine aynı, çözümü bilen varsa çok sevinirim.
" %s ±ºÁÖ Èĺ¸¿¡¼ »èÁ¦ÇÏ¿´½À´Ï´Ù";
"%s Savas arasindan çikartildi ";
"990";
"İtem shop yenilendi";
"991";
"|cff00A8EB[ItemShop]|r |cffFFFFFFYou don't have enought dragon coin!|r";
"992";
"|cff00A8EB[ItemShop]|r |cffFFFFFFYou bought from game itemshop|r |cffF7BD48%sx%d|r |cffFFFFFFfor|e |cffF7BD48%d|r |cffFFFFFFCoins. You can get in on ItemShop Warehouse.|r";
"993";
"|cff00A8EB[ItemShop]|r |cffFFFFFFYou bought from game itemshop|r |cffF7BD48%s|r |cffFFFFFFfor|r |cffF7BD48%d|r |cffFFFFFFCoins. You can get in on ItemShop Warehouse.|r";
"994";
"|cff00A8EB[ItemShop]|r |cffFFFFFFYou cannot exceed the weekly purchase count. Max Count Per Week: %d|r";
"995";
"|cff00A8EB[ItemShop]|r |cffFFFFFFYou cannot exceed the monthly purchase count. Max Count Per Month: %d|r";
locale_string.txt kısmında şu şekilde ekli bunlar, acaba renk kodlarından dolayı mı böyle yapıyor diyip renk kodlarını kaldırıp 990'u böyle denedim yine aynı, çözümü bilen varsa çok sevinirim.
" %s ±ºÁÖ Èĺ¸¿¡¼ »èÁ¦ÇÏ¿´½À´Ï´Ù";
"%s Savas arasindan çikartildi ";
"990";
"İtem shop yenilendi";
"991";
"|cff00A8EB[ItemShop]|r |cffFFFFFFYou don't have enought dragon coin!|r";
"992";
"|cff00A8EB[ItemShop]|r |cffFFFFFFYou bought from game itemshop|r |cffF7BD48%sx%d|r |cffFFFFFFfor|e |cffF7BD48%d|r |cffFFFFFFCoins. You can get in on ItemShop Warehouse.|r";
"993";
"|cff00A8EB[ItemShop]|r |cffFFFFFFYou bought from game itemshop|r |cffF7BD48%s|r |cffFFFFFFfor|r |cffF7BD48%d|r |cffFFFFFFCoins. You can get in on ItemShop Warehouse.|r";
"994";
"|cff00A8EB[ItemShop]|r |cffFFFFFFYou cannot exceed the weekly purchase count. Max Count Per Week: %d|r";
"995";
"|cff00A8EB[ItemShop]|r |cffFFFFFFYou cannot exceed the monthly purchase count. Max Count Per Month: %d|r";