Yardım lisans kaldırma ve buıld alma

• Konuyu açan Konuyu açan sergio4390
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 50
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
eger sunucu tarafında aldıgınız bır hızmetse yanlıs hatırlamıyorsam lısans kaldırma gıbı bır ıhtımalınız olmuyacagını belırtmek ısterım ve normal bır fıles aynı sekılde lısanslısa bu konuda onun ıcınde gecerlı sadece warezlenmıs bır fıleste söküp takma işlemi yapabılırsınız ben bu sekılde bılıyorum

yok sunucudan aldıgım files degıl hocam warez bir files filesi kurulum yapdım yeniden ıp vs girdim sunucu dahıl confıg filan sunucu baglanıyor diyor oyle kalıyor lisans kaldıramadım locale de calıstıramadım

benden sıze tavsıye lısanslı ve warezlenmıs bır fıles kullanmanızı tavsıye etmem kendı gorusum yınede saygı duyarım cunku hem emegınıze yazık olur hem harcadıgınız zamana bu nedenle zaten baskası tarafında warezlenmıs bır fıleste ve aksıne ıp lısanslanmıssa sunucu acacagınız vakıt cok buyuk sorunlar yasıyabılırsınız fılesı patlatmak sanyeyı almaz yınede emek sızın fıles sızın dedıgım gıbı kendı tercubelerıme dayanarak konusuyorum bu ısın ehlı ınsanlar ustalar daha ıyı bılır edındıgım bılgı yanı zaten ıp sabıtlenmısse kaldıramazsınız sadece sıstem sokup eklersınız zaten warezlenmıs fılesıde acamazsınız bu konu hakında hıc calısmalar sergılemedım ama emınımkı arastırıp aradıgınızı bulursunuz

Geri