Kostüm League of Legends - Gönül Avcısı Ashe

iQuit

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
League of Legends oyunundaki Gönül Avcısı Ashe kostümünü Metin2ye portladım (kadın ninja).

mâlumunuz kostüm 13 yıllık olduğu için hatalar kusurlar bulunmaktadır

1790693477623.webp
1790693491183.webp

1790693572778.webp
1790693579295.webp
1790693683642.webp
1790693697499.webp

Dosya Eklentileri

reisim kemikleri nasıl hallediyosun eline sağlık hep garen kostümlü bedensel oynamak istemişimdir varsa 1tutam alırım bi de swain sura da güzel gider

reisim kemikleri nasıl hallediyosun eline sağlık hep garen kostümlü bedensel oynamak istemişimdir varsa 1tutam alırım bi de swain sura da güzel gider
özetle anlatmak gerekirse varolan bir ninja modelini alıyorum bu herhangi bir model olabilir ninja'nın mesh yani o görünümünü gösteren dizaynı siliyorum ve herhangi bir model ekliyorum modeli de o kemiğe oturtmaya çalışıp en zor iş olan rigleme kısmına başlıyorum. başka lol modellerini zaman bulunca portlayacağım. yorumun için teşekkürler

özetle anlatmak gerekirse varolan bir ninja modelini alıyorum bu herhangi bir model olabilir ninja'nın mesh yani o görünümünü gösteren dizaynı siliyorum ve herhangi bir model ekliyorum modeli de o kemiğe oturtmaya çalışıp en zor iş olan rigleme kısmına başlıyorum. başka lol modellerini zaman bulunca portlayacağım. yorumun için teşekkürler
hocam video bekliyoruz vallah senden eline saglık

Çok da doğru bir rigleme yapılmamış gibi görünüyor. Parmaklar dümdüz.

Geri