- Ticaret Puanı
- 0
Sistemin detayları:
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
(Güncellendi)Önizleme:
Ara ranklar için lig amblemlerine efekt eklendi:
Son düzenleme:
Benim sunucularımı insanlar bu ranklarla hatirliyorlar, wolfteam rutbe sistemi farkli bir sistem,Emeğinize saygı duyuyorum ancak böyle bir sistemde kendinize ait rütbe isimlendirmesi ve rank amblemi kullanmanız size daha ayrı bir farkındalık kazandırır.( şahsi görüşüm yanlış anlamayın.) Wolfteam rütbesi ve loldeki amblem ve rank isimlerini birebir kullanmak biraz sıradan gözükmüş.
örneğin Challenger kademe yerine Üç Krallığın Efsaneleri , bronz kademe içinde Sürgün Ruh veya sadece Sürgün

Ui yi bi swnin unpackindan aldım elimde tek olan buyduGui ve mapler dışında güzel sistem. Parayı nereden kazanıyorsunuz hocam bu sistemde
map guzel ya flexq için başlangıç noktaları daha geride yeri var orda spawn oluyolar, bu sistem sadece nesne markete wslik eşya satmaya yardımcı olur diye düşünüyorum sancaktara update olarak vericem sistemi orda görcez 
MalesefSatıyor musun hocam?
Malesef
2 kilo kurutulmuş ejder meyvesine olur1 kilo anamur muzu ve erdemli çilegi versem takas dusunurmusun
direk para kazandırmak zorunda değil oyuncu retention'ını yükseltse bile dolaylı olarak geliri yükseltirGui ve mapler dışında güzel sistem. Parayı nereden kazanıyorsunuz hocam bu sistemde
no dracarysin uisi galiba kodlaması ben dracarysim diye bağırıyordudirek para kazandırmak zorunda değil oyuncu retention'ını yükseltse bile dolaylı olarak geliri yükseltir
elinize saglik gui sanirim bevisin zaten ayni sistemi ben de yazdim kullaniyorum faydasini gordum, ayrica tanitim sitesi harika olmus