Layer 4, Layer 7, CPU | DDOS Foruma Özel Ücretsiz.

• Konuyu açan Konuyu açan DELIASIL
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 167

DELIASIL

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Uzun süredir yoktum, güzel bir program ile hoşgeldin yapalım.

Not: Arkadaşlar kötü niyetler ile lütfen saldırıda bulunmayalım. | ( İp saldırılarını engelledim )
Artık ne amaçla kullanırsınız bilmiyorum.

Dünya üzerinden daha güçlüsü yok!

Programdan Görselleri Sunuyorum.

1767047214103.webp

1767047232320.webp

1767047309836.webp

ÖZELLİKLER
LAYER 7 SALDIRI
LAYER 4 SALDIRI
ÇOKLU CPU İLE SALDIRI
PROXYLER İLE SALDIRI ( PROXY İLE SALDIRMAZSANIZ YEREL İP İLE SALDIRILIR)

PROXY KULLANMAK ŞART DEĞİLDİR.

ARKADAŞLAR PROGRAM AŞIRI GÜÇLÜDÜR SAĞLAR SALDIRI ATMAYA KALKARSANIZ KENDİ İNTERNETİNİZİ KESER.
SAĞLAM SALDIRILARDA SUNUCU KULLANINIZ!

PROGRAMA EKLENMESİNİ İSTEDİĞİNİZ ÖZELLİK VARSA İLETEBİLİRSİNİZ..

ID: Admin
Şifre: Ajansphp.com

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Son düzenleme:
Öncelikle paylasım için tesekurler kafama takılan soru şu lakin proglam layer 4 ve 7 calıstıgı zaman ip olarak zaten vuruyor siz bunun duzenlemesini kapatma olarak nasıl sagladıgınız bilmiyorum fakat https cektigi için zaten otomatik olarak ip cektiriyor ip cekmese dahil bunun calısma mantıgını detaylandırırmısınız acaba konuyu kotuleme gibi dusunmeyin sadece bilgi amaclıdır

Öncelikle paylasım için tesekurler kafama takılan soru şu lakin proglam layer 4 ve 7 calıstıgı zaman ip olarak zaten vuruyor siz bunun duzenlemesini kapatma olarak nasıl sagladıgınız bilmiyorum fakat https cektigi için zaten otomatik olarak ip cektiriyor ip cekmese dahil bunun calısma mantıgını detaylandırırmısınız acaba konuyu kotuleme gibi dusunmeyin sadece bilgi amaclıdır
Hocam sabit ip birinin ev ip adresini vurmasından bahsetmek istedim ben,
veya discord ts gibi programlarda birinin ipsine vurmak için kulllanmak isteyenlere

domaine vurunca dediğiniz doğru dolaylı yoldan ip vuruyor benim kastım birinin direk modemine vurdurmamak
veya oyunların ipsine vurdurmamak

Son düzenleme:
Hocam sabit ip birinin ev ip adresini vurmasından bahsetmek istedim ben,
veya discord ts gibi programlarda birinin ipsine vurmak için kulllanmak isteyenlere

domaine vurunca dediğiniz doğru dolaylı yoldan ip vuruyor benim kastım birinin direk modemine vurdurmamak
veya oyunların ipsine vurdurmamak
Anladım tesekur ederim bilgi detaylıca paylastıgınız için

Geri