Lakap Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan harunkocer
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 76

harunkocer

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
1
Kendi 55-120 sunucum için Lakap sistemi yani title sistemi yazmak istedim.
Oyuncular artık karakterlerine istedikleri lakabı verebiliyor. Yazılan lakap karakter isminin üstünde herkes tarafından görünüyor.
Ama sistem sadece "isim yazdırma" mantığında değil. Lakabınızı oluşturduğunuzda 1. Kademeden başlıyorsunuz. Daha sonra özel yükseltme itemleriyle sırasıyla 2., 3., 4. kademe şeklinde ilerliyorsunuz. Kademe atlamak yok, hepsi sırayla yükseliyor.
Her kademe yükseldiğinde sadece görüntü değişmiyor; lakabın rengi, efekti ve görünümü daha dikkat çekici hale geliyor. Aynı zamanda karakteriniz de bonus kazanıyor. İstediğiniz bonusları her kademe için ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Örneğin Metin, Boss, Yarı İnsan gibi bonuslar tamamen size kalmış.
Lakabını değiştirmek veya kaldırmak isteyen oyuncular için de özel silme itemi bulunuyor. Kullanıldığı zaman lakap tamamen siliniyor ve sistem tekrar en baştan kullanılabiliyor. Ve bütün lakaplar Db tarafında tabloda tutuluyor.
Ayrıca aktif lakabınızı gösteren bir Affect ikonu da bulunuyor. Böylece oyuncular lakap sisteminin aktif olduğunu kolayca görebiliyor.
Kısacası hem görsel olarak karaktere farklı bir hava katıyor hem de oyuncuların gelişimini destekleyen keyifli bir sistem ortaya çıkıyor.

Screenshot_10.webp
Screenshot_13.webp
Screenshot_14.webp
Screenshot_15.webp

1785878016116.webp

Screenshot_26.webp

Screenshot_28.webp
Screenshot_27.webp

Screenshot_25.webp

Dosya Eklentileri

• Screenshot_15.webp
    Screenshot_15.webp
    7,1 KB · Gösterim: 2
  • Screenshot_14.webp
    Screenshot_14.webp
    6,7 KB · Gösterim: 3
Son düzenleme:
Başarılar Harunum bence bu lakapları ben isim izi, bünek isim izi, buffi izim izi gbi kulkanmak da mantıklı sadece karakterde kalmasın tanesini 250den satsan 4lü 1k temiz para

eline sağlık..link koymayı unutmuşun çiçem

Başarılar Harunum bence bu lakapları ben isim izi, bünek isim izi, buffi izim izi gbi kulkanmak da mantıklı sadece karakterde kalmasın tanesini 250den satsan 4lü 1k temiz para
Geliştiriyorum bakalım nereye gidecek iş, Önerin için teşekkür ederim canım. Bide burda göstermediğim çok şey hangi birini satayım bilemedim :D

eline sağlık..link koymayı unutmuşun çiçem
Hemen hazırlayıp göndereyim çiçeğim ayıpsın :)

Geri