Yardım Kostüm effectleri

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

yakamozgelistirici

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba eklediğim kostümlere effect eklemek istiyorum lakin forumlarda araştırdığım kadarıyla kısıtlı elinde olan varsa yardımcı olabilri mi

Tam olarak nasıl birşey istediğinizi anlayamadım fazla açıklayıcı yazmamışsınız fakat efektleri kolay şekilde eklemek isterseniz shining sistemini ekleyebilirsiniz. Efektleri kostümlere silahlara kolay vermenizi sağlar tabi sistemi geliştirip bu çeşitliliği arttırabilirsiniz. Bu sistem haricinde efekt vermek isterseniz source kaynaklı efekt verebilirsiniz fakat shining öneriririm, her efekti sourceden tek tek vermek yerine direkt olarak shining ile txt'den vermeniz daha sağlıklı olur.

En basit temel olarak, oyunda herhangi bir kostümünüzde efekt varsa, efekt yollarını ve dosyalarını takip ederek nasıl verildiğinin temelini öğrenebilirsiniz.

Tam olarak nasıl birşey istediğinizi anlayamadım fazla açıklayıcı yazmamışsınız fakat efektleri kolay şekilde eklemek isterseniz shining sistemini ekleyebilirsiniz. Efektleri kostümlere silahlara kolay vermenizi sağlar tabi sistemi geliştirip bu çeşitliliği arttırabilirsiniz. Bu sistem haricinde efekt vermek isterseniz source kaynaklı efekt verebilirsiniz fakat shining öneriririm, her efekti sourceden tek tek vermek yerine direkt olarak shining ile txt'den vermeniz daha sağlıklı olur.

En basit temel olarak, oyunda herhangi bir kostümünüzde efekt varsa, efekt yollarını ve dosyalarını takip ederek nasıl verildiğinin temelini öğrenebilirsiniz.
onu ekledim lakin mesela effectten kastım ışıklandırma vs. bunu source vereyim paylaşılan hazır kostümlerin içindeki effectlere ihtiyacım var

onu ekledim lakin mesela effectten kastım ışıklandırma vs. bunu source vereyim paylaşılan hazır kostümlerin içindeki effectlere ihtiyacım var
.mse dosyalarını kontrol et, efektler .mse ile dağıtılıyor. Shining içerisinde de .mse dosya konumlarını girmelisin. Mevcutta kullandığın kostüme efekt eklenmediyse, diğer kostümlerden de efekt verebilirsin. mse tanımlaman yeterli, efekt düzenlemek için mse düzenleyebilirsin, mse içerisinden efekt ayarlamalarını yapabilirsin.

Gerekli sistemi ekledin mi bunun için peki ?

Ustamızın vermis oldugu link zaten yeterince bilgiye acık bir konu aksine @Mavi Ruh ustamızında hem zırh hemde silah sistemi icin gayet guzel bir paylasım yapmıs kendisine tesekur ederim rar dosyasını indirmeden paste 2 kısmina bakacak olursanız sadece silah ve kostum ile ilgili kod blogu ayrı bırakmıs bu detayları incelerseniz sorun yasamazsınız

Geri