Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koray teknik destek servisi - En Gelişmiş Metin2 Projesi (stabil, modern, yüksek performanslı) - %50 İNDİRİM
Tüm “apply” sistemleri kaldırıldı, point tabanlı yapıya dönüştürüldü -> Aylardır apply sisteminin neye hizmet ettiğini düşünüyorum ben de bunu neden kaldırdığınızı neye hizmet ettiğini kısaca açıklama şansınız var mı? Teşekkürler
Tüm “apply” sistemleri kaldırıldı, point tabanlı yapıya dönüştürüldü -> Aylardır apply sisteminin neye hizmet ettiğini düşünüyorum ben de bunu neden kaldırdığınızı neye hizmet ettiğini kısaca açıklama şansınız var mı? Teşekkürler
kabaca anlatmak gerekirse Point genel olarak kullanılan karaktere bağlı değerlerin verisi, Apply ise temel olarak eşya ve bonus hesaplamalrında kullanılan pointler için üst katman. Ancak mevcut haliyle ikiside 1:1 aynı değişiklikleri sağlamıyor bazı farklar var, level ve yang gibi verilerde apply üzerinden ek hesaplama yapılıyor, statlar ve skiller gibi kompleks verilerde yine aynı şekilde apply üzerinden ek düzenleme yapılıyor. bunları düzenlediğinizde geri kalanlar 1:1 aynı amaca hizmet ediyor ve apply kısmı gereksiz duruma düşüyor.