Konularda Mesaj Sabitleme

• Konuyu açan Konuyu açan MCB
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 280

MCB

CGames
Gold Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Merhaba;
Konularda mesaj sabitleme özelliği getirilebilirse çok güzel olur. Bazı konularda güncellemeleri mesaj olarak belirtiyoruz. Fakat çok fazla mesaj olunca bazen araya kaynıyor. Yani eminim herkes rahatlar böyle bi özellik sonucu.

Eğer varsa ve ben bilmiyorsam şimdiden özür dilerim :D

maalesef yok hatta ben profilde de sabitlensin istiyordum ama yapacaz bakacaz dendi bi şey olmadı :D

bunun sebebi sanırım xenforo da konu sabitleme var fakat mesaj sabitleme eklentisi yok , ama bu özellik yapılırsa iyi olurmuş
turuncu forumda da yönetimdeyken çok söylemiştim onlar yapmış. burası çok daha önce getirebilirdi de neyse bir şey demek istemiyorum ben yapmıyodum sonuçta.

turuncu forumda da yönetimdeyken çok söylemiştim onlar yapmış. burası çok daha önce getirebilirdi de neyse bir şey demek istemiyorum ben yapmıyodum sonuçta.
açıkcası mmotutkunları çok daha fazlasını hak ediyor , x foruma göre mmotutkunlarının avantajı çok büyük(kullanıcı deneyimi vs.) x forum bana ne kadar toxic ve dolandırıcı varsa orada gibi geliyor , mmotutkunları ise toxiclikten %70 arınmış gibi.

O yüzden çok iyi paylaşımlarla mmotutkunlarını güçlendirmek istiyorum. Deli paylaşımlar var aklımda..

Eray bence yapacaktır eğer gerekiyorsa eklentiyi biz yazalım..

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
açıkcası mmotutkunları çok daha fazlasını hak ediyor , x foruma göre mmotutkunlarının avantajı çok büyük(kullanıcı deneyimi vs.) x forum bana ne kadar toxic ve dolandırıcı varsa orada gibi geliyor , mmotutkunları ise toxiclikten %70 arınmış gibi.

O yüzden çok iyi paylaşımlarla mmotutkunlarını güçlendirmek istiyorum. Deli paylaşımlar var aklımda..

Eray bence yapacaktır eğer gerekiyorsa eklentiyi biz yazalım..
orada Ücretli İşlem bölümüne bir tane konu aç 55 kişi yazıyor scamlemek için

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Bana kalırsa gelmemesi daha önemlidir. Çünkü bazı şeyler eski usül kalmalıdır.

Evet güncelleme mesajını yayınlamak istiyor ve dikkatlerin güncelleme mesajına çekilmesini istiyorsunuz. Ancak bu durum, üyelerin konudaki yorumları okuma merakına zarar verebilir. Bunun yerine eğer güncelleme konusuysa başkalarının yorum yapmasını engelleyen bir açık/kapalı sistemi kurulabilir.

Sistem eklenmeden bile konu sahibi, yorum olarak belirttikten sonra konu içine güncelleme mesajının alıntısını da ekleyebilir. Belki konu içinde kirlilik olarak düşünülebilir. Ancak bunu spoiler halinde yayımlayabilir.

Evet güncelleme mesajını yayınlamak istiyor ve dikkatlerin güncelleme mesajına çekilmesini istiyorsunuz. Ancak bu durum, üyelerin konudaki yorumları okuma merakına zarar verebilir. Bunun yerine eğer güncelleme konusuysa başkalarının yorum yapmasını engelleyen bir açık/kapalı sistemi kurulabilir.

Sistem eklenmeden bile konu sahibi, yorum olarak belirttikten sonra konu içine güncelleme mesajının alıntısını da ekleyebilir. Belki konu içinde kirlilik olarak düşünülebilir. Ancak bunu spoiler halinde yayımlayabilir.
Yani mantık güzel fakat yorum engeli paylaşımlarda ki takdirlerinde önüne geçer buda ister istemez reaksiyonu azaltır. Ama dediğin gibi her konuda yapılırsada yorum okumayı da azaltabilir. En azından satış konularına getirilse mesaj sabitleme o bile yeter. Satış konularında dikkatin güncelleme mesajında olması önemli bi detay.

Konu mesajları ve profil mesajı sabitleme uzun süredir aklımda olan bir şey, ne zaman yazarım bilmiyorum 🤣

Ek olarak şunu da belirtmek istiyorum. İstediğiniz özellikleri sunan hazır eklentiler oluyor. Onları alıp direkt kurabilirim ama uzun süredir sitemizin ihtiyacı olan düzenlemeleri kendim yazıyorum.
Bir örnek vermem gerekirse :super-uye-rank: şartları için gelişmiş kriterlere ihtiyacım vardı. İstediğim özelliklerden bazılarını sunan bi eklenti gördüm ama kurmadan önce kodları inceledim ve ben bunu kurmam deyip kendim bir tane yazdım. Bazılarını geliştirmesi uzun sürüyor bazıları kısa sürüyor. Her sitenin yönetim şeklinin farklı olduğunu düşünürsek x yeri önce getirdi burası daha önce getirebilirdi söylemleri benim için bir önem arz etmiyor. Çünkü bizimde önceden getirdiğimiz bir çok şey oldu.

2026’ya girerken sitemizi hazırlamak için düzenlemeler yapıldı. Sizden gelen eleştiriler ve öneriler doğrultusunda düzenlemeler yapıldı. Eğer vakit bulabilirsem bu önerileriniz 2026’da gerçekleşir

Son düzenleme:
Konu mesajları ve profil mesajı sabitleme uzun süredir aklımda olan bir şey, ne zaman yazarım bilmiyorum 🤣

Ek olarak şunu da belirtmek istiyorum. İstediğiniz özellikleri sunan hazır eklentiler oluyor. Onları alıp direkt kurabilirim ama uzun süredir sitemizin ihtiyacı olan düzenlemeleri kendim yazıyorum.
Bir örnek vermem gerekirse :super-uye-rank: şartları için gelişmiş kriterlere ihtiyacım vardı. İstediğim özelliklerden bazılarını sunan bi eklenti gördüm ama kurmadan önce kodları inceledim ve ben bunu kurmam deyip kendim bir tane yazdım. Bazılarını geliştirmesi uzun sürüyor bazıları kısa sürüyor. Her sitenin yönetim şeklinin farklı olduğunu düşünürsek x yeri önce getirdi burası daha önce getirebilirdi söylemleri benim için bir önem arz etmiyor. Çünkü bizimde önceden getirdiğimiz bir çok şey oldu.

2026’ya girerken sitemizi hazırlamak için düzenlemeler yapıldı. Sizden gelen eleştiriler ve öneriler doğrultusunda düzenlemeler yapıldı. Eğer vakit bulabilirsem bu önerileriniz 2026’da gerçekleşir
Gerçekten böyle bir yeniliğe ihtiyaç var. Mesela sistem paylaşımlarımda bazen sorunlar hakkında çözüm yazıyorum ama sürekli mesaj yazanlar olduğu için arka sayfalarda kalıyor. Sonra dönüp baktığımda ben bile yazdığımı bulurken zorlanıyorum.
Birde şöyle bir özellikde gelse şahane olur. Konu üzerinde kimler yorum atmış ve sadece o yorumlaarı görme.

1764937039723.webp

Tıkladıktan sonraki olay ;

1764937062132.webp

Yanlarındaki sayıya tıklayınca konu açılıyor ve altında tüm o kişinin yazdığı mesajlar görünüyor. Fotoları x forumdan aldım. Sorun olursa kaldırabilirsiniz.

Yanlarındaki sayıya tıklayınca konu açılıyor ve altında tüm o kişinin yazdığı mesajlar görünüyor. Fotoları x forumdan aldım. Sorun olursa kaldırabilirsiniz.
Herhangi bi konuda hangi üyenin ne yazdığını görmek isterseniz mevcut konudayken aramaya tıklayın ve tarafından kısmına üyenin nickini yazdıktan sonra araya tıklayın. Diğer parametreler için gelişmiş aramaya bakabilirsiniz.
E16BB87D-CDD9-4C24-A51B-2A29AA782781.webp 2D2AC3AA-F41F-4CC4-9A81-A3C95E871B06.webp

Durabilir sorun yok. Bunla ilgili daha önce öneri geldiğini hatırlıyorum. Benim aklımda yapmak istediğim bi format var. Konu listesinde filtreler kısmı var. O yapıya benzer bir şey kurmak istiyorum. Bu sayede sadece üyeye göre değil diğer parametrelere göre de arama ve filtreleme yapabilirsiniz. Şimdilik istediğiniz işlemleri söylediğim şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bu sorunun önüne geçebiliriz. Örneğin konu başına sabite alınacak maksimum mesaj sayısı vb.

Son düzenleme:
Bu öneri konusunda geçtiği için bilgilendirme notu yazıyorum. Profil mesajı sabitleme özelliği geldi. Konularda mesaj sabitleme ise geliştirme takvimine alındı. Şu konuyu okuyabilirsiniz;

Geri