Konu kapanırsa sevinirim.

• Konuyu açan Konuyu açan Forgiven
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 1K
Merhabalar uzun süredir bu dosyalar ile uğraşıyorum ve aktif olarak geliştiriyorum.
Günümüzdeki 1-99 yapılarına uygun olucak şekilde hazırlamaya çalışıyorum.
Altyapı olarak mainline_released (TMP4) tercih ettim.
Dosyaların 2 adet versiyonu mevcuttur.
İki versiyonu ayrı satıyorum.
Herhangi bir fiyat düşünmedim özelden iletişime geçebilirsiniz.
Dipnot; Konu günden güne güncellenecektir.

İlk versiyon tamamen sistemsiz altyapıdır. (Simya,kemer,enerji ve kostüm gibi sistemler tamamen kaldırılmıştır.)
Fotoğraflar eski olduğu için ingilizce türkçe versiyonu mevcut!
0224_034704.jpg

0222_055116.jpg

İkinci versiyon için;
Nostalgia2 Changelog
Buradan bilgi alabilirsiniz.

güzel gözüküyor

Görseller Discord'a bağlı olduğu için VPN olmadan görünmüyor.

Warp kullandığım için farketmedim o detayı eve gelince hallederim.

Arkadaşlar @Forgiven ile aktif olarak aynı altyapıyı kullanıyoruz. Uzun süredir bu piyasadayım az çok beni tanıyan vardır diye düşünüyorum, bu yüzden içim rahat bir şekilde şunu söyleyebilirim ki gözünüz kapalı satın alıp kullanabileceğiniz bir altyapıdır. Buna ek olarak bu alt yapıda bir çok sistem üzerinde uzun süre testler ve ortak geliştirmeler yaptık. Boş alt yapıdan tutunda üstündeki çevrimdışı pazara kadar bir çok sistem tek tek incelenerek test ve geliştirmeleri yapılarak eklendi.

@Forgiven Hayırlı satışlar dostum.

Arkadaşlar @Forgiven ile aktif olarak aynı altyapıyı kullanıyoruz. Uzun süredir bu piyasadayım az çok beni tanıyan vardır diye düşünüyorum, bu yüzden içim rahat bir şekilde şunu söyleyebilirim ki gözünüz kapalı satın alıp kullanabileceğiniz bir altyapıdır. Buna ek olarak bu alt yapıda bir çok sistem üzerinde uzun süre testler ve ortak geliştirmeler yaptık. Boş alt yapıdan tutunda üstündeki çevrimdışı pazara kadar bir çok sistem tek tek incelenerek test ve geliştirmeleri yapılarak eklendi.

@Forgiven Hayırlı satışlar dostum.
Teşekkür ederim kardeşim güle güle kullan sende :)

arkadaşlar @Forgiven ile aynı altyapıyı kullanmıyoruz. beni bilen vardır uzun yıllardır piyasadayım. kardeşim askerdeyken bile uykusunda geliştiriyordu öyle güzel dosyalar yani. güvenilirdir, adam gibi adamdır. tavsiye ederim kendisiyle çalışmanızı. hayırlı satışlar kardeşimmm ❤️

arkadaşlar @Forgiven ile aynı altyapıyı kullanmıyoruz. beni bilen vardır uzun yıllardır piyasadayım. kardeşim askerdeyken bile uykusunda geliştiriyordu öyle güzel dosyalar yani. güvenilirdir, adam gibi adamdır. tavsiye ederim kendisiyle çalışmanızı. hayırlı satışlar kardeşimmm ❤️
ulan hasan ahahahaha eyvallah 😅

trolleme la beni ayıp :poke:

Kendisinden altyapı satın aldım. Özenle hazırlanmış dosyalar için tekrardan teşekkür ederim.

Geri