Yardım Kendini kanıtlamış filesları kimden bulabiliriz

• Konuyu açan Konuyu açan hardemekprojem
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 30
  • Gösterim Gösterim 510
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

hardemekprojem

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Grafiker
Geliştirici
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar

Piyasada mevcut sunucu açıp tutturan kişiler filesları doğrudan kimden alıyor bilen biri yardımcı olabilir mi bana denenmiş ve sorunsuz files lazım 1-99 hard emek tipi ama kimseye güvenemiyorum buradaki adminler dahil olmak üzere yardımcı olurlarsa çok mutlu olacağım. ben kime güvenipte para göndereceğim gerçekten sorunsuz olduğuna inanıp inanın bilmiyorum.

Burada yorum yapan arkadaşlara göre daha tecrübesiz olabilirim, ancak yine de naçizane bir yorum yapmak istedim. Ben de önce “Kendi sunucumu açayım.” diyerek yola çıktım ve X kişisinden 55-120 lisans aldım. Sağ olsun, hem dosyaları iyiydi hem de kendisi beni üzmedi. Tek başımaydım; tasarım, site, panel, oyun yönetimi, Discord derken bu işin asla tek başına yapılamayacağını anladım. Yine de sunucumu açtım ve 5-10K civarında bir gelir elde ettim, ancak zararım yaklaşık 60K oldu. Buna rağmen pek umursamadım çünkü süreci iyi yönettiğimi ve bu sayede tecrübe kazandığımı düşündüm.

Ancak artık kendi dosyalarımı geliştirmeye karar verdim ve işin daha da derinlerine inmek istiyorum. Bu yüzden yaklaşık 5-6 aydır emekleyerek kendi dosyalarımı geliştirmeyi ve öğrenmeyi deniyorum. Sana da tavsiyem, eğer çok büyük bir bütçen yoksa sunucu açmaktan ziyade önce kendini geliştirmen olur.
büyük bütçem var ortalama ilk sunucu olacağı için 1 milyon liralık bir reklam bütçesi ayırmıştım ama görüyorum ki o bile fazla. 200 300 bin liralık bir reklam bütçesiyle sunucu açmanın doğru olduğuna karar verdim

Kaiser soruna verilebilecek tüm cevapları vermiş. Emek server kurmak büyük yük, büyük sorumluluk ve büyük bir gelir ister. O yüzden sonradan bu işlere merak salıp bulaşanlar hep wslik server açar. 500, 1000 kişi’de kimsenin gözünü korkutmaz files açısından.
Büyük sunuculardan bahsedecek olursak; zaten piyasada belli başlı isimler var bu isimler sürekli sunucu açıyor örnek ; Mert Cengiz , Ziyad Apaydın , Sado45 vs..
Ben adımı duyurmak istiyorum, ben para kazanmak istiyorum diyorsan ve cebinde biraz paran varsa Mert Cengiz Dışarıya şöyle bir olanak sağlıyor.
Kendi adı altında senin istediğin ve markasına uygun bir isim ile kendi altyapısında sana sunucu açıp , Kendi kemik kitlesini o oyuna sokup senin para kazanmanı sağlıyor. Fakat oyunun ömrü 3 ay 4. Ay yeni bir sunucu açıp o kitle ona geçiyor.
Fakat 50 k oyuncuda sokarsın rahatlıkla.
LovaMt2 , OlivaMt2 , Hayal2 , WsMt2 gibi sunucular MertCengize ait.
Aşağıda bıraktığım linkten daha detaylı inceleyebilirsin.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
50k oyuncu? xd

aynen öyle, ilk başladığımda ben de çok zararlar etmiştim. Şükür şimdi her şey yolunda.
Seninle daha önce, sanırım 2021 yılında sohbet etmiştik. Bana Kanka, ben ailemle yemek yiyorum, o sırada yemeğe verdiğim para çıkıyor tarzında bir şey söylemiştin. Peşini bırakmadan devam ediyorsun, tebrik ederim. Kazancın bol olsun brom.

Seninle daha önce, sanırım 2021 yılında sohbet etmiştik. Bana Kanka, ben ailemle yemek yiyorum, o sırada yemeğe verdiğim para çıkıyor tarzında bir şey söylemiştin. Peşini bırakmadan devam ediyorsun, tebrik ederim. Kazancın bol olsun brom.
Bence en güzeli de bu, keyif için yaptığın işten kazanç elde etmek. Ama o yıllardaki 55'leri çok özledim... Teşekkür ederim iyi dileklerin için

sitesinde metin2panel logosu olan biri için büyük laflar
En azından bir sitem var :) bir sunucum 0 hatasız 3 sezon oyun açmışlıgım var senin neyin var :)))) lütfen benimle burda tartışmaya girme seviyene düşmek istemiyorum en azından 5 yıllık emek kokan filesim var sende forumda Varez fileslerle devam et başarılar

En azından bir sitem var :) bir sunucum 0 hatasız 3 sezon oyun açmışlıgım var senin neyin var :)))) lütfen benimle burda tartışmaya girme seviyene düşmek istemiyorum en azından 5 yıllık emek kokan filesim var sende forumda Varez fileslerle devam et başarılar
nası bi hayal dünyasında yaşıyorsun bilmiyorum sanırım discorda eklediğin fake userlardan biriyle karıştırıyorsun beni hahahahaha

Geri