Yardım Kendi Bilgisayarımdan Hazır bsd( oyun kurulumu tamamen yapılmış) Arkadaşlarla statik ip den oynayabilmek için yardım

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

krmavsr

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Biz 2 3 arkadaş beraber kendimizi geliştirmek adına hazır bir paket olan söylemek yasak mı değil mi bilemiyorum varsa düzeltirseniz (razuning v5)'i kullanmaya karar verdim ve açtım oyun içinde questler yoktu hepsini ekledim. ancak şimdi arkadaşlarımla beraber girip bu yang düşüp düşmeme muhabbeti gibi şeyler yapabilmek için statik ip alıcam ama nasıl port yönlendireceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. birde bendeki son fullbinary'i mi atıcağım acaba bilgili kişilerden yardım bekliyorum.

hocam yönlendirmeyi nasıl yapıyoruz onu bilmiyorum ya sadece hamachi yüklemek yetiyor mu?

valla yardımcı olabilecek var mıdır ya puttyden ip yi değiştirince sv patlıyor bu radmin yada hamachi girince
Hocam 3-5 kişi test edeceksiniz zaten çok bir maliyeti yok en ufak paketten bir sanal sunucu kiralayın her türlü işinizi görür 100-200 tl arası birşey zaten. Diğer türlü çok uğraşırsınız.

Eğer 3-5 arkadaşla birlikte girip takılacaksanız, boş yere sabit ıp yada hamachi falan
uğraşmaya hiç gerek yok, Files sağlayıcı firmalar sadece makina da kiralıyor.

300-400₺'Lik minimum özellikli bi sunucu işinizi fazlası ile görür.
En basit örnek : Siberdizayn..
Filesinizin sürümlerine ait bsd'yi ve diğer özellikleri seçip sunucuyu kiralayabilirsiniz.
Aklınıza takılan birşey olursa özelden her zaman yazabilirsiniz. :)

Arkadaşlar sizin söylediklerinize ve özelden de konuşan tüm herkese teşekkür ediyorum madem statik ip ile yönlendiremiyorum bende o zaman kiralamaya gideyim, sormak istediğim burada kiralarken ben 1 - 105 arası orta seviye gibi ama old tr ye kraliyet zırhları falan olandan yapmaya çalışacağım, böyle bir pack var mıdır bileniniz varsa yazarsa çok sevinirim yada önerebileceğiniz bir pack varsa o da olur. sonuçta biz sadece hem kendimiz kodlarla birşeyler ekleyelim hemde kendimiz eğlenelim istiyoruz.

Arkadaşlar sizin söylediklerinize ve özelden de konuşan tüm herkese teşekkür ediyorum madem statik ip ile yönlendiremiyorum bende o zaman kiralamaya gideyim, sormak istediğim burada kiralarken ben 1 - 105 arası orta seviye gibi ama old tr ye kraliyet zırhları falan olandan yapmaya çalışacağım, böyle bir pack var mıdır bileniniz varsa yazarsa çok sevinirim yada önerebileceğiniz bir pack varsa o da olur. sonuçta biz sadece hem kendimiz kodlarla birşeyler ekleyelim hemde kendimiz eğlenelim istiyoruz.
pack dediğin şeyi açarmısın biraz? files ten mi bahsediyorsun

Geri