normalde hile yapıp yayan insanlar değiliz iletişimde olduğumuz anticheat sahipleri bilirki didişsekte geçtiğimiz bizde kalır yaymayız fakat kct bilişimin yeni yetmesi sercan düne kadar anticheatsiz server açıp oynatırken kaanın yanına geçtikten sonra götü başı ayrı oynamaya başladı, ben serverinde cirit atsam dahi yaymadan kimseye kullandırtmadan kendimde tutuyorken hakkımızda her yaptıkları haraketi izliyorum benim serverime hile sokamazlar geçtikleri gibi fixliyorum ellerinde yöntem kalmayınca köşeye sıkışacaklar gibi kelimeler kullandığı için bu konuyu açıyoruz.Bilgisayarıma 3. taraf yazılım yükleyip bütün exelere engel koyman serverinde hile yapmama,açmama engel değil bu bizden sana armağan bakalım isim fixli anticheatin buna nası fix atacak 
Risa ve hazarda aktif olarak çalışmakta ve şuan bu kafada giderlerse fixleyebileceklerini düşünmüyoruz.
Virus Total :
Hile link :
Bir inject uygulaması olduğu için trojan algılıyor yetkililer kontrolünü detaylı sağlayıp doğrularsa sevinirim memory.dll de algılıyor sadece
Kanıt:
iletişim discord :
v7bj
m.e.t.e.1

Risa ve hazarda aktif olarak çalışmakta ve şuan bu kafada giderlerse fixleyebileceklerini düşünmüyoruz.
Virus Total :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Hile link :
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Bir inject uygulaması olduğu için trojan algılıyor yetkililer kontrolünü detaylı sağlayıp doğrularsa sevinirim memory.dll de algılıyor sadece
Kanıt:
iletişim discord :
v7bj
m.e.t.e.1