Kct bilişim Ücretsiz Hazarmt2,Risamt2 Vs hilesi ve Anticheat bypass

zeproo

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
normalde hile yapıp yayan insanlar değiliz iletişimde olduğumuz anticheat sahipleri bilirki didişsekte geçtiğimiz bizde kalır yaymayız fakat kct bilişimin yeni yetmesi sercan düne kadar anticheatsiz server açıp oynatırken kaanın yanına geçtikten sonra götü başı ayrı oynamaya başladı, ben serverinde cirit atsam dahi yaymadan kimseye kullandırtmadan kendimde tutuyorken hakkımızda her yaptıkları haraketi izliyorum benim serverime hile sokamazlar geçtikleri gibi fixliyorum ellerinde yöntem kalmayınca köşeye sıkışacaklar gibi kelimeler kullandığı için bu konuyu açıyoruz.Bilgisayarıma 3. taraf yazılım yükleyip bütün exelere engel koyman serverinde hile yapmama,açmama engel değil bu bizden sana armağan bakalım isim fixli anticheatin buna nası fix atacak :)
Risa ve hazarda aktif olarak çalışmakta ve şuan bu kafada giderlerse fixleyebileceklerini düşünmüyoruz.

Virus Total :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Hile link :
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Bir inject uygulaması olduğu için trojan algılıyor yetkililer kontrolünü detaylı sağlayıp doğrularsa sevinirim memory.dll de algılıyor sadece
Kanıt:

1754722224389.webp

iletişim discord :
v7bj
m.e.t.e.1

Sercanın Bilgi Sahibi Ve Bisey Yapacagına İnanmıyorum Sercan Risada Tüm Oyunu Bozan Oyuncuları Kaybettiren Kisiydi Fakat Risada Oyuncu :) Kalmadıgı İcin Hazara Yogunluk Verirler Oda Kaan Ugrasıyor Bu Tür İslerle Elemanları Degil Ondan Ötürü Sercanın İsmi Gecsin Diye Belki Kendini Göstermeside Gurur Diyebiliriz Onu Lafta Kalır Yani

Sercanın Bilgi Sahibi Ve Bisey Yapacagına İnanmıyorum Sercan Risada Tüm Oyunu Bozan Oyuncuları Kaybettiren Kisiydi Fakat Risada Oyuncu :) Kalmadıgı İcin Hazara Yogunluk Verirler Oda Kaan Ugrasıyor Bu Tür İslerle Elemanları Degil Ondan Ötürü Sercanın İsmi Gecsin Diye Belki Kendini Göstermeside Gurur Diyebiliriz Onu Lafta Kalır Yani
Adamların discord sunucusundan resim alıp files geliştirme günlüğüne koyan birisinin bunları söylemesi tuhaf 🤦

kime sorsan kral boşver gereği neyse yapıldı :)

İsime fix atıyor ve kendini anticheat geliştiricisi zannediyor bu programda isime fix atabileceği 1 2 tane kelime var geri kalan image olduğu için fixleyemiyecek biraz zorlasın kendini sayemde anticheat yapsın yoksa başına bela olur bu program :) (Bu arada o fixleyebileceği bir kaç kelimeyi de fixlerse uygulamayı full image yaparım seve seve anticheat yapmayı öğrenir)

kime sorsan kral boşver gereği neyse yapıldı :)
emınım öyledır kaanı yıllardır tanıyorum cagrıda aynı sekılde olmak uzere lakın dedıgınız sekıl umarım oyledır dıye umuyorum fakat bunun hakına gecebılcek tek bılısım var ıse oda dogan bılısımde alınan destek ve kaan verdıgı ucret yoksa bunun onune gecmek olsaydı yıllardır bu mevzu ortadan kalkardı anlatmaya gerek yok anlaşmalar sag olsun dıyebılırım can saglıgı olsunda gerısı kafı ıyı eylenceler :)

emınım öyledır kaanı yıllardır tanıyorum cagrıda aynı sekılde olmak uzere lakın dedıgınız sekıl umarım oyledır dıye umuyorum fakat bunun hakına gecebılcek tek bılısım var ıse oda dogan bılısımde alınan destek ve kaan verdıgı ucret yoksa bunun onune gecmek olsaydı yıllardır bu mevzu ortadan kalkardı anlatmaya gerek yok anlaşmalar sag olsun dıyebılırım can saglıgı olsunda gerısı kafı ıyı eylenceler :)
kaanda çağrıda dışarıya para vermezler kendileri yapmaya çalışacaklar.

Geri