iambmys9 Üye Üye Mesaj 121 Çözümler 2 Beğeni 28 Puan 474 Ticaret Puanı 0 17 Nisan 2025 #1 Merhaba, K enventere giden çırak sandığının k enventere gitmesini nasıl engellerim?
Çözüm enes turan 17 Nisan 2025 ya item.cpp yada char_item.cpp de şöyle bir kod vardır hangi k envanteri kullandığını bilmiyorum bu şekilde düzenleyebilirsin. C++: Genişlet Daralt Kopyala bool CItem::IsGiftBox() { switch (GetVnum()) { case 50187: // istemediğin itemin kodunu buraya ekle return false; } return GetType() == ITEM_GIFTBOX || GetType() == ITEM_GACHA; }
ya item.cpp yada char_item.cpp de şöyle bir kod vardır hangi k envanteri kullandığını bilmiyorum bu şekilde düzenleyebilirsin. C++: Genişlet Daralt Kopyala bool CItem::IsGiftBox() { switch (GetVnum()) { case 50187: // istemediğin itemin kodunu buraya ekle return false; } return GetType() == ITEM_GIFTBOX || GetType() == ITEM_GACHA; }
enes turan Premium Üye Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.075 Çözümler 78 Beğeni 1.320 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 17 Nisan 2025 #2 ya item.cpp yada char_item.cpp de şöyle bir kod vardır hangi k envanteri kullandığını bilmiyorum bu şekilde düzenleyebilirsin. C++: Genişlet Daralt Kopyala bool CItem::IsGiftBox() { switch (GetVnum()) { case 50187: // istemediğin itemin kodunu buraya ekle return false; } return GetType() == ITEM_GIFTBOX || GetType() == ITEM_GACHA; } Upvote 0 Downvote Çözüm
ya item.cpp yada char_item.cpp de şöyle bir kod vardır hangi k envanteri kullandığını bilmiyorum bu şekilde düzenleyebilirsin. C++: Genişlet Daralt Kopyala bool CItem::IsGiftBox() { switch (GetVnum()) { case 50187: // istemediğin itemin kodunu buraya ekle return false; } return GetType() == ITEM_GIFTBOX || GetType() == ITEM_GACHA; }