Çözüldü Kıdem Sistem Penceresını Kaldırmak

• Konuyu açan Konuyu açan SULEYMAN BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 95
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
daha onceki olusturdugum konuda kidem sistemi ile ilgili bazı sorunlarım ortaya cıkmıstı fakat bir sorun kalmadan hem client taraflı hem source taraflı butun sorunları cozerek aktif hale getirdim oyunu fakat yasadıgim bir sorun var kidem sistemi penceresini oyunumda aktif olmasını istemezken uikidem.py kidem.py dosyalarında pencere boardlarıyla ilgili butun kodları deaftif ettim etmeme rahmen client taraflı oyuna erisim saglıyamıyorum etc taraflı thinnoard tga dosyalarıda ekledim kaldırdım bir sonuc yok bu konu hakında yardımcı olabilcek varmı pencerenin gorunmesi benim icin onemli degil raidcal sistemi gibi karakterin nick kısmında aktif ve calısır durumda olsun geri kafi fakat bu olay canımı baya sıktı bu nedenle bir yol izlenimi almak istiyorum ilginiz icin tesekurler..

Son düzenleme:
Çözüm
game.py uikidem.py kidem.py dosyalarında gerekli tga png fonsıyonlar devre dısı bırakılıp artı olarak dosya yollarını degıstırdım sunu ek olarakta belırtmek ısterım kıdem sistemi ekliyen arkadaşlarım olursa dosyalarda eksık olmadıgını dusunmesın eksıklık var suankı paylaşılan sıstemler sahıslar tarafında söküldüğü için eksik olarak sökülmüş forumda paylaşılan bır cok fılesler var ui dosyalarını ekleyıpte yola cıkabılırler konu kapana bılır yorumlar ve destekler için teşekür ederım saygılarımla iyi günler...
Tam olarak neyi kaldırmak istiyorsun biraz karışık yazmıssın görsel olarak iletirsen yardımcı olabilirim veya detaylı anlatırsan

hocam ben kıdem sistemi ekledim hersey sorunsuz calısıyor fakat soyle bir durum var kıdem penceresinin icinde belirli itemler var anladıgım kadarıyla bu itemlerlerde pencerelerde uikidem.py ve kidem.py dosyası ile baglantılı normalde ornek su sekilde detaylandırım benim kidem penceresini iptap etmem icin kidem.py ve uikidem.py dosyasinda islem yapmam gerekiyor ama ben kidem penceresi iptal ediyorum siliyorumda cok sacma hatalar ortaya cıkıyor o hatalarda oyunu acmama engel oluyor yani istedigi itemler ekledigim sistem dosyalarında yok listbox diyor listbox devre disi veriyorum bir yerde oyunu kapatacam bisey cıkıyor ortaya

game.py uikidem.py kidem.py dosyalarında gerekli tga png fonsıyonlar devre dısı bırakılıp artı olarak dosya yollarını degıstırdım sunu ek olarakta belırtmek ısterım kıdem sistemi ekliyen arkadaşlarım olursa dosyalarda eksık olmadıgını dusunmesın eksıklık var suankı paylaşılan sıstemler sahıslar tarafında söküldüğü için eksik olarak sökülmüş forumda paylaşılan bır cok fılesler var ui dosyalarını ekleyıpte yola cıkabılırler konu kapana bılır yorumlar ve destekler için teşekür ederım saygılarımla iyi günler...

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri