Küfür hakaret sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan balac69
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 218
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

balac69

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
@Victoryas bu arkadas bana discorddan filesimin fiyatını sordu ben filesimin fiyatını söyleyince bana agza alınmıcak hakaretler etti forumdan atılmasını ve satış konularınının kapanmasını istiyorum geerekli kanıtları gerekli kisilere atarım

Ticari konularda sadece dolandırılma, taraflardan birisinin sözleşme şartlarına uymaması. Müşterinin ödemeyi yapmaması veya satıcının ürünü teslim etmemesi, yanlış teslim etmesi durumunda şikayet konusu açabilirsiniz. Ayrıca sohbet mmo tutkunları dışında gerçekleştiği için maalesef yaptırım uygulayamayız. Bu yüzden bu konuyu kapatıp çözülemeyenler kısmına taşıyorum. Lütfen kanıtları özelden iletin aksi halde konuyu silmem gerekecek.

Ayrıca @Victoryas 'a da söz hakkı verelim. Eğer yazacak bir şeyi varsa yazabilir.

Ticari konularda sadece dolandırılma, taraflardan birisinin sözleşme şartlarına uymaması. Müşterinin ödemeyi yapmaması veya satıcının ürünü teslim etmemesi, yanlış teslim etmesi durumunda şikayet konusu açabilirsiniz. Ayrıca sohbet mmo tutkunları dışında gerçekleştiği için maalesef yaptırım uygulayamayız. Bu yüzden bu konuyu kapatıp çözülemeyenler kısmına taşıyorum. Lütfen kanıtları özelden iletin aksi halde konuyu silmem gerekecek.

Ayrıca @Victoryas 'a da söz hakkı verelim. Eğer yazacak bir şeyi varsa yazabilir.
yazsın farketmez discorddan hem hakaret edip hemde engelledi acsın engeli gerekli kanıtları atayım kedi ulasamadıgı cigere mundar dermiş ben her türlü acıgım herşeye

Hocam kendisi x forumda satış konusu açmış vslik server files satıyor fiyatını sordum dalga geçer gibi vslik filese 250 k dedi sonra benim sattıgım fileslere warez falan dedi tartıştık karşılıklı küfürleştik, Yani sadece benim küfür ettiğim gibi bir konu açmış garip bi arkadaş olay bundan ibaret şikayet konusu ne alaka onu anlamadım söyleceklerim bu kadar iyi forumlar dilerim.

1754205124855.webp

Son düzenleme:
@Victoryas ray benim yakından arkadaşım onun filesini bizzat kendim girdim baktım. dracarys bir sürü sistemleri var kendisi aldığı +10 den fazla + martysama 5.8 martyden kendi aldı + ıkarusv2 gitti kendi aldı anlıacayağın zaten files başlı başına +100bin den fazla ediyor sadece sistemleri

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri