JottA – Metin2 Developer Files & Sistem Satış Platformu Scripti. | Files ve sistemlerinizi tek bir panelden yönetin.

• Konuyu açan Konuyu açan berkantygt
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 170

berkantygt

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0

JottA – Metin2 Developer Files & Sistem Satış Platformu

Files/Sistem Satışlarına Yönelik Özel Tasarım Script – Sınırlı Sunum

Files ve sistem satışı gerçekleştiren işletmelerin operasyonlarını sadeleştirmek amacıyla, tamamen tarafımızca sıfırdan geliştirilmiş ve daha önce kullanılmamış bir tasarım sunuyoruz. Çözümümüz; içerik yönetimi, sipariş takibi ve lisanslandırma süreçlerini tek merkezden yönetmenize imkân tanır. (Herhangi bir lisanslama sistemi yoktur. Sadece müşteri panelinden lisans Aktif/Pasif işaretleyebilirsiniz.)

Öne Çıkan Özellikler
  • Mobil uyumluluk: Tüm cihazlarda akıcı ve kullanıcı dostu arayüz.
  • Yönetim paneli: Files, sistem ve hizmetlerinizi kolayca listeleyip yönetebileceğiniz kapsamlı admin arayüzü.
  • Ödeme akışı esnekliği: Entegre bir ödeme sistemi bulunmamaktadır. Sipariş oluşturulduktan sonra ödeme linki veya IBAN bilgisi, yönetim paneli üzerinden ilgili siparişe eklenebilir.
  • Lisans entegrasyonu: Mevcut lisanslı Metin2 panel veya tanıtım scriptiniz varsa müşteriye entegre edilebilir. Lisans süresi panel üzerinden belirlenebilir (süreli veya sınırsız).

Sunum ve Lisanslama Seçenekleri

• Açık kaynak kodlu devir: Yalnızca 1 alıcıya tekil hak devri.
  • Takas veya bilgi için DM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Not: Sitede bulunan ürünler, fotoğraflar ve bilgiler tanıtım amaçlıdır. Herhangi ürün, kurum veya kuruluş ile alakam yoktur.

Örnek müşteri paneli bilgisi;
----------------------------------------
[email protected] | demo12345

267220_d250c3fd4504ab6ed46bb9a1b8b62837.jpg

156193 eklentisini görüntüle

Geri